Η "αιώνια παραλίγο" πάλι διαμαρτύρεται

Για ακόμη μια φορά η Ντόρα απέδειξε ότι είναι άξια κόρη του αρχιαποστάτη Μητσοτάκη αλλά και ότι έχει τεράστιο κόμπλεξ με τον Αντώνη Σαμαρά.

Έξι χρόνια μετά το ηχηρό χαστούκι που της έριξαν πάνω από 800 χιλιάδες Νεοδημοκράτες η κυρία Ντόρα θυμήθηκε να πει ότι οι εσωκομματικές εκλογές του 2009 ίσως ήταν προϊόν νοθείας. Και μάλιστα το είπε με τρόπο που να δημιουργεί βεβαίως πολιτικό σεισμό αλλά και να μην «τσαλακώνεται» η ίδια.

Είπε συγκεκριμένα:

Στις εσωκομματικές εκλογές στις οποίες ήταν η ίδια υποψήφια, υπήρξαν "πάρα πολλά προβλήματα". "Το 2009 έπεσαν τα μηχανήματα 4 ώρες, άρα εκείνη την ώρα έγιναν πράματα και θάματα" επισήμανε.

Ερωτηθείσα εάν πιστεύει ότι στο διάστημα αυτό αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα, είπε ότι τότε το αποδέχθηκε για δικούς της λόγους και πρόσθεσε: "Πίστεψα εκείνη την ώρα ότι το αποτέλεσμα αυτό μπορεί να μην είναι στα ποσοστά εκείνα, αλλά εν πάση περιπτώσει έπρεπε να το αποδεχτώ και αυτό έπραξα και ουδέποτε το έθεσα σε αμφιβολία. Σήμερα, με την εμπειρία του 2009, ενημέρωσα όλους τους υποψηφίους και τους είπα για να μην ξανασυμβούν αυτά, παρακαλώ πάρα πολύ προσέξτε!"

Επειδή ου γαρ έρχεται μόνον να της θυμίσουμε κάτι της κ. Μπακογιάννη; Τα αποτελέσματα εκείνων των εκλογών ήταν τα εξής: Ο Αντώνης Σαμαράς συγκέντρωσε 386.400 ψήφους που αντιστοιχούν στο 50,66% των ψήφων και η Ντόρα Μπακογιάννη 306.425 ψήφους (ποσοστό 39,72%). Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης συγκέντρωσε 78.770 ψήφους, δηλαδή το 10,22%.

Για ποια νοθεία μιλάει η κυρία; Τι νόμισε ότι είναι ο Σαμαράς; Ο πατέρας της που κάτι ήξερε από αυτά; Και για να έχουμε καλό ερώτημα: Ο Σαμαράς που ποτέ δεν έλεγχε το κόμμα, ο Σαμαράς που ήταν πάντα μακριά από τις οικογένειες, ο Σαμαράς που δεν είχε κανένα κομματικό μηχανισμό «έστησε» τα αποτελέσματα;

Καλά η κυρία Ντόρα δεν κατάλαβε ότι τότε την πήρε και την σήκωσε η γνώμη του λαού της Νέας Δημοκρατίας; Δεν έχει καταλάβει τόσα χρόνια που πέρασαν ότι η ΝΔ δεν μπορεί να έχει Μητσοτάκη αρχηγό; Δεν μπορεί άλλο τα «βρόμικα» παιχνίδια που έπαιξε αυτή η οικογένεια στη χώρα και την πατρίδα;

Έξι χρόνια μετά αποφάσισε να πετάξει λάσπη και να αμφισβητήσει τα αποτελέσματα αλλά και να το παίξει ενωτική; Έλεος πια κυρία Ντόρα. Δεν σε θέλει ο λαός. Πάρ' το σόι σου και μπρος. Φτάνει πια να ασχολείται όλος ο κόσμος με τις φαντασιώσεις της. Έχει πρόβλημα με τον Σαμαρά, το έχουμε καταλάβει. Δεν αντέχει την ήττα. Μήπως ήρθε η ώρα να πάρει οριστικά σύνταξη για να τελειώνουμε μια και καλή με την παρουσία της;

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα