Γήπεδο παγίδα το ΟΑΚΑ

Το ΟΑΚΑ μπορεί να είναι το μεγαλύτερο γήπεδο και πιο σύγχρονο της Ελλάδας αλλά στο μεγάλο ντέρμπι του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό αποδείχθηκε μεγάλη καρμανιόλα για τους ποδοσφαιριστές.

Τρεις παίκτες και των δυο ομάδων έφυγαν σοβαρά τραυματισμένοι από τον αγωνιστικό

χώρο και όχι από δυνατά μαρκαρίσματα αλλά από στραβοπατήματα κυρίως πάνω σε φάση έντασης. Από αυτούς οι δυο χάνουν ολόκληρη τη σεζόν αφού οι τραυματισμοί τους ήταν πολύ σοβαροί.

Πιο συγκεκριμένα ο Πέτρος Μάνταλος της ΑΕΚ μπήκε ήδη στο χειρουργείο με ρήξη χιαστών και θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο μετά το Πάσχα.

Το ίδιο ακριβώς έπαθε και ο αρχηγός του Ολυμπιακού ο Γιώργος Μανιάτης που αποχώρησε σφαδάζοντας από τον αγώνα και θα χάσει κι αυτός το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός έχασε ακόμη ένα ποδοσφαιριστή τον Ντουρμάζ που έπαθε ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου σε μια φάση που τίποτα δεν προδίκαζε ότι θα τραυματιστεί και θα μείνει κι αυτός τουλάχιστον ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης.

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά οι υπεύθυνοι πρόσεξαν το δέντρο κι έχασαν το δάσος. Αντί να δουν τον αγωνιστικό χώρο, που απ έξω φαινόταν μια χαρά αλλά έκρυβε πολλές παγίδες όπως αποδείχθηκε , κοίταξαν να γεμίσουν τις εξέδρες με συρματοπλέγματα και κάγκελα προκειμένου να επιτρέψουν το κακό που τελικά έγινε.

Στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα ....

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα