Γιατί ο Νίκος Παππάς και η «Αυγή» είναι «στουρνάρια»

14:52 3/7/2016 - Πηγή: Antinews

Ο ύποπτος σε όλα τα επίπεδα ρόλος του πραγματικού… πρωθυπουργού της χώρας, του Νίκου Παππά, θα φανεί σύντομα, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποτελέσει παρελθόν. Το τι έχει γίνει όλους αυτούς τους μήνες θα το καταλάβουμε και τι έχει υπάρξει ως σχεδιασμός από τον «Αρχιμανδρίτη» Παππά θα το μάθουμε και θα φρίξουμε. Όπως π.χ. τι έχει συμβεί για τις τηλεοπτικές άδειες και όλη αυτή την άθλια μεθόδευση με τον διαγωνισμό. Έναν διαγωνισμό που είναι σίγουρο ότι θα οδηγήσει σε παραπομπή της Ελλάδας

στο δικαστήριο, όπως φαίνεται και από την επιστολή – κόλαφο της Κομισιόν στον κ. Παππά.

Γνωρίζοντας βεβαίως ο υπουργός Επικρατείας το «φιρμάνι» που του στέλνουν οι Βρυξέλλες αποφάσισε να ασκήσει το γνωστό γκεμπελικό σπορ του, δηλαδή του αποπροσανατολισμού δια της λάσπης. Έτσι προχθές επιτέθηκε στον Γιάννη Στουρνάρα αφήνοντας αιχμές για τα πορίσματα της ΤτΕ σχετικά με τα δάνεια των ΜΜΕ. Ο κ. Παππάς είπε ότι «καμιά φορά θα πρέπει να ελέγχεται και ο ελεγκτής. Γιατί κάποιος καχύποπτος θα μπορούσε να συνδέσει τη σημερινή ιδιότητα του κ. Στουρνάρα με αυτή του πρώην υπουργού της κυβέρνησης Σαμαρά».

Δεν θα μπούμε στην ουσία της υπόθεσης, αν τα πορίσματα που ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί αλλά… ο Παππάς τα γνωρίζει, είναι καλά ή κακά για τα θαλασσοδάνεια. Το γεγονός και μόνο ότι ο Ψυχάρης έχει φάει δέσμευση των τραπεζικών του λογαριασμών δείχνει ότι η ΤτΕ έκανε καλά τη δουλειά της. Δύο είναι τα σημεία που πρέπει να τονίσουμε:

Το ένα είναι ότι ο Παππάς με το γνωστό υφάκι του τζάμπα μάγκα επιχειρεί για άλλη μια φορά παρέμβαση στην ανεξαρτησία της κεντρικής τράπεζας. Φαίνεται ότι δεν πήρε το μάθημά του από την προηγούμενη φορά που έβαζε τα «καρακόλια» της αριστεράς να επιτίθενται στον Στουρνάρα και να του ζητούν να παραιτηθεί. Τότε του είχε τραβήξει το αυτί ο Ντράγκι και από το πολύ τράβηγμα είχε κοκκινήσει σαν τον… π…ο της μαϊμούς. Η ανεξαρτησία κάθε κεντρικής τράπεζας δε αμφισβητείται πουθενά, εκτός κι αν ο Παππάς και η παρέα του θέλουν να κάνουν κι αυτοί ντου στην ΤτΕ, όπως σχεδίαζαν οι «σύντροφοί» του ο Λαφαζάνης και η Ζωή. Βεβαίως ο διοικητής της ΤτΕ δεν άφησε αναπάντητη την ωμή παρέμβαση του γνωστού και ως «Αρχιμανδρίτη». Σύμφωνα με τον σημερινό Βηματοδότη ο κ. Στουρνάρας απαντά στον Παππά εν ολίγοις ότι θα πρέπει να μάθει περί ανεξαρτησίας της ΤτΕ. Που προφανώς δεν έμαθε στα σχολεία του Γκέμπελς που έχει σπουδάσει.

Ο κ. Παππάς βρίσκει την ευκαιρία να επιτεθεί ξανά στην κυβέρνηση Σαμαρά της οποίας υπουργός ήταν ο Στουρνάρας. Είναι γνωστό το «μοτίβο» του ΣΥΡΙΖΑ. Για όλα φταίνε οι προηγούμενοι, όμως θα έπρεπε να τους προσκυνά. Αν δεν ήταν ο Σαμαράς και ο Στουρνάρας δεν θα είχαν τώρα χώρα να κυβερνήσουν. Ο Παππάς, ο Τσίπρας και η παρέα του παρέλαβαν μια χώρα και την μετέτρεψαν σε τραγωδία μέσα σε λίγο χρόνο, κι έχουν και μούτρα να μιλάνε;

Είναι όμως τόσο άθλιοι και κωλοτούμπες που το αποδεικνύουν κάθε μέρα. Η «Αυγή», το κομματικό πιστόλι του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν αυτό που εξαπέλυε επιθέσεις στον Στουρνάρα με εντολή του Παππά; Να θυμίσουμε τι έγραφε πέρυσι τέτοια εποχή: «Υπόλογος ο Στουρνάρας», είχε το κύριο άρθρο. Να παραιτηθεί τώρα του έλεγε η εφημερίδα και μάλιστα εντελώς τυχαία χρησιμοποιούσε τα τωρινά λόγια του Παππά: «Ενδεχομένως να μην έχει ακόμη ξεπεράσει την προηγούμενη ιδιότητά του ως υπουργού των κ. Σαμαρά και Βενιζέλου».

Κι όμως, η «Αυγή» που έβριζε τον Στουρνάρα τον παρακάλεσε να της δώσει συνέντευξη και σήμερα ο… εχθρός, ο… υπουργός του Σαμαρά φιγουράρει στην πρώτη σελίδα.

Βρε δεν ντρέπεστε κολωτούμπες. Σε λίγο στην Αυγή θα ζητήσετε και συνέντευξη από τον… Σαμαρά ή τον Βενιζέλο έτσι οπορτουνιστές που είστε.

Όσο για τον υπουργό Επικρατείας που αποδεικνύεται… «στουρνάρι» και συνεχίζει να ρίχνει λάσπη να τον ρωτήσουμε κάτι: «Μήπως η ξαφνική επίθεση στην ΤτΕ οφείλεται στο γεγονός ότι παρενέβη για να διορίσει δικούς του ανθρώπους στις τράπεζες αλλά δεν του έκαναν το χατίρι; Μήπως είχε στείλει λίστα με ονόματα «κολλητών» του τραπεζιτών για επικεφαλής τραπεζών προκειμένου να τις ελέγχει από το Μαξίμου, αλλά δεν του πέρασε;

Σιγά μην τολμήσει να μας απαντήσει.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα