Γιατί ο Νίκος Χατζηνικολάου μπορεί να χρειαστεί να μάθει ρώσικα;

18:01 5/7/2013 - Πηγή: Antinews

Επιμελημένα ατημέλητος εμφανίστηκε χθες το απόγευμα στο Star o Νίκος Χατζηνικολάου, σε ένα διάλειμμα από την προετοιμασία της κυριακάτικης Real News. Ο μέτοχος του Real Group και ιδιοκτήτης της ΕΝΙΚΟΣ A.E. έκανε την πρώτη του επίσκεψη στο κανάλι της Κηφισιάς μετά την επίσημη ανακοίνωση του Star

για την ενσωμάτωσή του στο δυναμικό του σταθμού σε ρόλο σχολιαστή.

Χωρίς τυμπανοκρουσίες και με χαμηλό προφίλ ο Νίκος Χατζηνικολάου ανέβηκε στον δεύτερο όροφο του κτιρίου και μετέβη στο γραφείο του διευθύνοντος συμβούλου, Πάνου Κυριακόπουλου, όπου και πραγματοποιήθηκε η πρώτη σύσκεψη.

Στη σύσκεψη, στην οποία συζητήθηκε το ύφος πάνω στο οποίο θα κινηθεί το νέο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, συμμετείχαν, εκτός από τους Π. Κυριακόπουλο και Ν.Χατζηνικολάου, ο νέος διευθυντής ειδήσεων Κωστής Τσιακανίκας, ο σύμβουλος πλέον Σταμάτης Μαλέλης και η επανακάμψασα παρουσιάστρια, Μάρα Ζαχαρέα.

Αρχικά ο Νίκος Χατζηνικολάου θα σχολιάζει την πολιτική και οικονομική επικαιρότητα στο κεντρικό δελτίο από το γραφείο του στη Real, στο Μαρούσι. Σε δεύτερο χρόνο θεωρείται ότι το ΕΝΙΚΟΣ Α.Ε. Και η Νέα Τηλεόραση θα έχουν περισσότερα κοινά από τη χρυσή τους τομή, τον Ν.Χ. Στην πραγματικότητα θα πάρει επάνω του όλο το κανάλι για να το τρέξει απέναντι στο Mega. Αν μάλιστα όπως λέγεται ευοδωθούν οι συζητήσεις της ιδιοκτησίας με Ρώσους επιχειρηματίες, ενδεχομένως ο παρουσιαστής, εκδότης και σχολιαστής να αρχίσει εντατικά μαθήματα ρωσικής γλώσσας.

Keywords
Τυχαία Θέματα