Φίλη, τα μακαρόνια είναι ρίσκο

Δύο κείμενα στο τραπέζι και οι εταίροι καλούνται λογικά να συμφωνήσουν με ένα τρίτο, που θα εμπεριέχει στοιχεία κι από τα δύο. Λίγο καρότο στη σάλτσα της διατύπωσης, γιατί το μαστίγιο όλοι το βλέπουν να έρχεται.

Πάμε για ένα διαρκές Eurogroup με παραλλήλως διαρκή Σύνοδο Κορυφής. Συμφωνία θα υπάρξει έστω κι αργότερα μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Το σχέδιο θα ήταν συνολικό. Μετά έγινε (οικονομικά) βιώσιμο. Τώρα είναι απλά «εφικτό». Τα τρία στάδια αποδοχής του Μνημονίου.

Πείτε ότι θέλετε για τον ΣΥΡΙΖΑ,

αλλά είναι η μόνη Κυβέρνηση που εξήγαγε αυτούσια στις Βρυξέλλες την ελληνική παράνοια.

Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας όμως , από τη στιγμή που ο Πρωθυπουργός ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Θα αναλάβει δράση ο Πάκης και μαύρο φίδι που τους έφαγε...

Η νέα δίαιτα όμως του αριστερού Μνημονίου, θα είναι η δίαιτα Φίλη, με πλήρη αποκλεισμό των ζυμαρικών, των κρεάτων, των ψαριών, των φρούτων και των λαχανικών. Μόνο σανό για άμεσα αποτελέσματα. Συνίσταται για όλο το καλοκαίρι, μέχρι την επέτειο της Οκτωβριανής Επανάστασης, στην οποία θα καταναλωθούν βότκα, σαρδέλα και πατάτες τηγανιτές σε τεράστιες ποσότητες.

Διότι ως γνωστόν τα μακαρόνια είναι ρίσκο.

Δεν θα υπάρχουν θύματα της ανθρωπιστικής κρίσης από εδώ και πέρα. Θα μπουκώσουμε στον αστακό χωρίς ζυμαρικό. Κι αν λείψει και κανείς στην καταμέτρηση θα ανακηρυχθεί ήρωας στη στήριξη της μεγαλειώδους διακυβέρνησης.

Το καλάθι της νοικοκυράς θα χρησιμεύει εφεξής μόνο για αυτοσχέδιο αγώνα basketball.

Και μη σκάτε για το νόμισμα. Από τη στιγμή που Υπουργοί (Τσιρώνης) το βλέπουν απλά ως ένα εργαλείο δεν τίθεται θέμα. Και τη δεκαετία του ’50 είχαμε και δραχμές και λίρες σου λέει. Έτσι θα έχουμε και δραχμές και ευρώ και ότι ‘να ναι. Να βρούμε κι ένα Μαρκεζίνη να κάνει μια επιτυχή υποτίμηση και θα είμαστε μια χαρά.

Οι προχωρημένοι εταίροι, οι ΑνΕλ τσακώνονται μεταξύ τους, δικαιώνοντας τον τίτλο «Ανεξέλεγκτοι». Πιο κάτω δεν γίνεται…

Μ.Ο.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα