Φ. Κρανιδιώτης: Να ακυρωθεί η διαδικασία ανέγερσης του τζαμιού στο Βοτανικό

14:27 9/6/2016 - Πηγή: Antinews

Ο πρόεδρος του κόμματος ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, Φαήλος Καρανιδίωτης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση και πρόταση σχετικά με τις προκλήσεις των Τούρκων στην Αγιά Σοφιά αλλά και ένα σχολιασμό για τον ΕΝΦΙΑ :

« Ελληνίδες, Έλληνες,

Η Τουρκία μετέτρεψε την Αγιά Σοφιά στην πράξη σε τζαμί για άλλη μία φορά προκαλώντας το λαό μας. Η απάντηση δεν μπορεί να είναι μόνο ερωτήσεις, παράπονα, διαρροές και δελτία τύπου…

Άμεσα θα πρέπει να θέσουμε το ζήτημα αυτό ως μία από

τις προϋποθέσεις της ευρωπαϊκής πορείας της Τουρκίας, μαζί με την παύση της κατοχής της Κύπρου και την απόσυρση των στρατευμάτων κατοχής, μαζί με τη διακρίβωση της τύχης και των υπολοίπων αγνοουμένων και μαζί με την παύση της επιθετικότητας της Τουρκίας στη Θράκη και στο Αιγαίο.

Το πιο σημαντικό όμως είναι να κάνουμε κάτι άλλο πολύ σημαντικό διορθώνοντας μία ούτως η άλλως εσφαλμένη απόφαση… Να ακυρώσουμε τη διαδικασία ανέγερσης του τζαμιού στο Βοτανικό και να το μετατρέψουμε σε μουσείο της γενοκτονίας των χριστιανικών λαών στη Μικρά Ασία από τους Τούρκους.

Στο άλλο μέτωπο, στο μέτωπο της οικονομίας, συνεχίζεται η καθοδική πορεία. Οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου, συμπεριλαμβανομένης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παραδέχονται τη συνέχιση του ΕΝΦΙΑ, ο οποίος είναι στην ουσία ένας δημευτικός φόρος και ανήκει στο πλέγμα αυτών των μέτρων που επιτίθενται στην ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων. Αυτή δεν είναι μία δεξιά πολιτική, δεν είναι μία φιλελεύθερη πολιτική, είναι μία πολιτική αντιαναπτυξιακή.

Αυτό που θα πρέπει να είναι ο στόχος μας είναι η Ελλάδα να γίνει μία μέρα η χώρα με τη χαμηλότερη φορολογία στην Ευρώπη και έτσι να γίνει και πρώτη στην ανάπτυξη.»

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα