Ο Παπανδρέου μιλά για το κομμένο μουστάκι και τα περιπαικτικά σχόλια…

14:23 9/6/2016 - Πηγή: Aixmi

Ο Γιώργος Παπανδρέου αναφέρθηκε στα περιπαικτικά σχόλια για το γεγονός ότι απόφάσισε να κόψει το μουστάκι που είχε για πολλές δεκαετίες.

«Ήταν συγκινητικό που αρκετά Μέσα ενημέρωσης έκαναν τον κόπο και συνόψισαν την ουσία της ομιλίας μου στην Πάτρα στο εξής ερώτημα: «Ποιος έβαλε τον Παπανδρέου

να ξυρίσει το μουστάκι;» Τους «ευχαριστώ» για το ενδιαφέρον! Και τους κατανοώ, φυσικά, πλήρως. Έτσι κι αλλιώς, με αυτά έμαθαν να ασχολούνται. Με αυτά διαπαιδαγωγούν την πολιτική ζωή της χώρας. Δηλαδή με τρίχες».

Μιλώντας σε εκδήλωση του ΚΙΔΗΣΟ στη Θεσσαλονίκη, είπε ότι αν δεν υπάρξει συμφωνία των προοδευτικών δυνάμεων πάνω σε ένα επαναστατικό πλαίσιο αλλαγών, το κόμμα του θα κατέβει αυτόνομα στις βουλευτικές εκλογές.

Σχολίασε, επίσης, επίσης στις κατηγορίες που διατυπώνονται εναντίον του, υποστηρίζοντας πως δεν κρατάει κακία σε κανέναν.

«Με είπαν Πινοσέτ, Τσολάκογλου, ντίλερ διεθνών κερδοσκόπων, ότι μπορεί να φανταστεί κανείς. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Δικός μου εχθρός δεν είναι ο κ. Τσίπρας, όπως δεν ήταν ο κ. Σαμαράς. Τα δε γεγονότα του παρελθόντος, τα διδάγματα, δεν τα αναφέρουμε από εκδίκηση αλλά για να μην επαναληφθούν ποτέ ξανά στο μέλλον», επεσήμανε.

Keywords
Τυχαία Θέματα