Έτοιμος για ...θυσία ο Μίτσελ

16:56 5/1/2015 - Πηγή: Antinews

Εξιλαστήριο θύμα για τις κακές εμφανίσεις των τελευταίων δυο μηνών αναζητούν στον Ολυμπιακό και φαίνεται να το βρήκαν στο πρόσωπο του Μίτσελ. Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται αργά ή γρήγορα να πληρώσει το μάρμαρο των αποδοκιμασιών που έρχονται από την εξέδρα μετά από σχεδόν κάθε παιχνίδι, της απώλειας της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα και βέβαια του αποκλεισμού από το Champions League.

Κυρίως όμως

αναμένεται να πληρώσει τη μουρμούρα στα ερυθρόλευκα αποδυτήρια από τους ίδιους του τους παίκτες. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν μπορεί να διώξει 20 ποδοσφαιριστές έτσι λοιπόν θα πάει στην περπατημένη λύση και θα προχωρήσει στην απομάκρυνση του Μίτσελ που δεν φαίνεται να μπορεί πλέον να ελέγξει τους παίκτες του ούτε καν να τους καθοδηγήσει σε ένα ασφαλή δρόμο όπως έκανε τις προηγούμενες χρονιές. Η χημεία έχει χαθεί ανάμεσα στις δυο πλευρές, εμπιστοσύνη ούτε για δείγμα και η απόφαση από τα προεδρικά γραφεία για την τύχη του Ισπανού μοιάζει ειλημμένη.

Μάλιστα όπως όλα δείχνουν οι διαδικασίες μπορεί και να είναι άμεσες αφού ο χρόνος που απομένει προκειμένου να έρθουν οι καθοριστικές αναμετρήσεις μετράει αντίστροφα.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα