Έσκισε ακόμη ένα μνημόνιο... ο Καμμένος

Όπως ακριβώς το είχαμε προβλέψει. Οι ψεκασμένοι αποφάσισαν να... σκίσουν τα μακεδονικά τους καλτσόν, να επιτεθούν στους εθνομηδενιστές και να κάνουν μια ακόμη κωλοτούμπα από αυτές που με χάρη έχει κάνει ουκ ολίγες φορές ο Πάνος Καμμένος.

Η στάση των ΑΝΕΛ είναι μνημείο γελοιότητας και ούτε καν να πούμε ότι τους εκθέτει δεν μπορούμε καθώς έχουν περάσει τη γραμμή αυτή εδώ και χρόνια. Με απλά λόγια ο υπουργός Άμυνας... έσκισε ακόμη ένα μνημόνιο.

Αν μέχρι τώρα πήγαινε στα τέσσερα σίγουρα τώρα θα μπορεί να πηγαίνει στο Μαξίμου και τη Βουλή έρποντας. Γνωρίζει πλέον καλά ότι διέβη τον Ρουβίκωνα και ότι ο κόσμος τον έχει πάρει χαμπάρι. Ας ρίξει μια ματιά στα social media και θα καταλάβει.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο κ. Καμμένος μεταπείστηκε όταν ο Ν. Παππάς και ο Τ. Κουίκ του πήγαν στο χθεσινό δείπνο ένα ταψί μπακλαβά φτιαγμένο στα Σκόπια. Την ίδια στιγμή που ήταν όλοι με τα σοροπιαστά στα χέρια πήρε τηλέφωνο ο Αλέξης και του είπε: «Πάνο, κάνε πίσω. Καλά είμαστε στην κυβέρνηση, που θα ξαναδούμε Μαξίμου και Πεντάγωνο. Πότε φαντάστηκες στη ζωή σου να είναι όλοι... κλαρίνο και να περνάς εσύ με τη στολή παραλλαγής; Κάτσε Πάνο στ' αβγά σου κι ότι φάμε ότι πιούμε, ότι αρπάξει ο...».

Τελικά ο Καμμένος πείστηκε να κάνει πίσω, αφού πρώτα θα πήγαινε σε μια... ακόμη κρίσιμη και «βαριά» συνεδρίαση των ΑΝΕΛ και όλοι μαζί στη συνέχεια θα έκαναν δήλωση στήριξης στον Τσίπρα.

Οι πληροφορίες, όμως, λένε και κάτι άλλο πήρε ο Καμμένος και είναι πολύ σοβαρό. Και αυτό είναι η συζήτηση που θα γίνει την Τρίτη για τη δικαιοσύνη και η οποία θα εξελιχθεί σε επικοινωνιακό σόου των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά την παρ' ολίγον «ρήξη» μεταξύ των συγκυβερνώντων ανακοινώθηκε κοινή συνεδρίαση των Κ.Ο. για να προετοιμαστούν για τη συζήτηση στη Βουλή.

Με απλά λόγια. Θα δώσουν στοιχεία για διαπλεκόμενους, θα βάλουν τον Καμμένο να ουρλιάζει για τη διαφθορά και πόσο αυτός είναι πολέμιος του συστήματος και όλα καλά. Θα ξεχαστεί ο Μουζάλας, ο Τσίπρας θα γελάει από κάτω και ο Πάνος θα εμφανίζεται ως ο αρχιερέας της διαφάνειας στην Ελλάδα.

Ωραίο το κόλπο αλλά σας πήραμε χαμπάρι. Διότι μπορεί πράγματι να ξεσκεπαστούν μερικά ονόματα διαπλεκόμενων αλλά το πρόβλημα της χώρας είναι η ανικανότητα της κυβέρνησης που οδηγεί σε εθνική τραγωδία. Με ευθύνη του Αλέξη και του Πάνου.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα