Νούμερο για το Δελφινάριο: Οι μακεδονομάχοι των ΑΝΕΛ

Άνθρακες ο θησαυρός. Ο Καμμένος ανέκρουσε πρύμνα και τρέχει τώρα να το μαζέψει. Από μακεδονομάχος ξαναφόρεσε τη στολή του στρατάρχη του Τσίπρα και διοργανώνει κοινή σύσκεψη των κοινοβουλευτικών ομάδων του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ το απόγευμα γιατί λέει «είναι περισσότερα αυτά που τους ενώνουν απ’ αυτά που τους χωρίζουν». Η «μάχη κατά της διαφθοράς» και τα «εκατομμύρια

που διακινούσαν οι εκδότες» κέρδισαν το στρατηγό Πάνο που ξαφνικά ανακάλυψε ότι δεν έχει πρόβλημα με το «πρόσωπο» του Μουζάλα αλλά με τα «όσα ελέχθησαν».

Μιλάμε για Όσκαρ κωλοτούμπας, μοναδικό στην ιστορία γιατί έχουμε χάσει το μέτρημα από τις απανωτές κυβιστήσεις του Πάνου Καμμένου. Έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ Γκίνες. Το επόμενο βήμα είναι να βγει δημοσίως ο Μουζάλας και να του λέει με νόημα «στα τέσσερα».

Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε. Απ’ ότι φαίνεται οι μόνοι που πραγματικά θέλανε την παραίτηση Μουζάλα με όποιο κόστος ακόμα και με πτώση της κυβέρνησης είναι μόνο όσοι στους ΑΝΕΛ θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω για την απομάκρυνσή τους από τα υπουργεία που είχαν εξαιτίας των δικών τους «λεκτικών ατοπημάτων» για τα Άουσβιτς και τις ψευτιές Τσίπρα.

Δυο ώρες συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ και μισή ώρα δηλώσεις του Καμμένου για να πει πόσο στηρίζει τον Τσίπρα για το ότι θα εξαντλήσουν την τετραετία, για να πει για τη διαπλοκή, τους Εβραίους της Αμερικής, το ταξίδι του στις ΗΠΑ για να την πέσει στα site των εθνομηδενιστών, στο ΓΑΠ, στη Ρεπούση, να θυμηθεί το Χριστόδουλο, τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, να εξυμνήσει τη δήλωση της Γεροβασίλη που έγινε πριν ο Καμμένος ανοίξει πόλεμο με το Μουζάλα … και τι δεν είπε. Μόνο που ξέχασε να ζητήσει όπως έκανε χτες όλη μέρα παρά τη δήλωση της Γεροβασίλη στην οποία τώρα ομνύει… την παραίτηση Μουζάλα!

Κατά τ’ άλλα είναι προτιμότερο το υπουργείο Μακεδονίας από το όνομα της γειτονικής χώρας. Πολύ κακής ποιότητας θέατρο, σενάριο κωμωδίας που από την άποψη της ποιότητάς του είναι σκέτη τραγωδία. Πραγματικά αν όλος αυτός ο θόρυβος έγινε για δύο 24ωρα με στόχο να απευθυνθεί στο κομματικό του ακροατήριο, αυτό θα καταπιεί τέτοια κωλοτούμπα για τις υπουργικές καρέκλες; Αλλά όταν καταπίνεις μνημόνιο για χάρην της εξουσίας στην οποία ανήλθες ως αντιμνημονιακός τότε απλά δεν έχεις αρχές και αξίες για τίποτα και αποδεικνύεται σε κάθε ευκαιρία.

Πραγματικά αν υπάρχουν ακόμα τέτοιοι ψηφοφόροι που μπορούν να εγκρίνουν τέτοιο μνημείο ασυνέπειας, γελοιότητας, πατριδοκαπηλείας και πολιτικού τυχοδιωκτισμού με τόσο ευαίσθητα θέματα ένα είναι το συμπέρασμα: Πράγματι τους ψεκάζουν. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Δείξε μου τους φίλους σου κύριε Τσίπρα να σου πω ποιος είσαι...

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα