Εσείς είστε οι φασίστες!!!

Μια ακόμη φασιστική… ακτιβιστική δράση από αναρχικούς και λοιπούς αριστερούς αλήτες που λειτουργούν λες και είναι κράτος εν κράτει. Γέμισαν την Αθήνα με αφίσες του καθηγητή του Παντείου, Άγγελου Συρίγου, στοχοποιώντας τον λες και είναι κανένας επικηρυγμένος. «Αυτός είναι ο φασίστας», γράφουν οι… δημοκράτες, οι ξεφτιλισμένοι που προσβάλλουν με την παρουσία τους τη χώρα. Αλλά που κάποιοι τους ανέχονται και τους πριμοδοτούν για να κάνουν το θεάρεστο έργο τους.

Ποιο ήταν το λάθος του Συρίγου; Πριν μερικούς μήνες είδε φοιτητές ή κάποιους ανόητους εξωπανεπιστημιακούς να κάνουν αφισοκόλληση στους τοίχους του Πανεπιστημίου. Δεν έκλεισε το στόμα του αλλά τους έκανε παρατήρηση. Και οι… φοιτητές, που έτσι έχουν μάθει από την οικογένειά τους, τον ξυλοκόπησαν.

Έκτοτε μπήκε στο στόχαστρο των αναρχικών και κάθε λίγο και λιγάκι γίνεται κι ένα επεισόδιο μαζί του. Δεν μπορεί να κυκλοφορήσει, διακόπτουν ομιλίες του, τον βάζουν στο στόχαστρο και τον απειλούν.

Οι Ρουβίκωνες και άλλες συλλογικότητες που αγωνίζονται για να κάνουν καλύτερο τον κόσμο τον κατηγορούν ως φασίστα, γιατί; Γιατί τόλμησε να τους παρατηρήσει.

Αυτή είναι η κατάσταση στα Πανεπιστήμια, αυτή είναι στην κοινωνία. Κουμάντο κάνουν οι φασιστικές μειοψηφίες που διατρανώνουν τον αγώνα τους για τον φασισμό. Δεν κοιτάνε καλύτερα την καμπούρα τους. Αλλά όσο υπάρχουν τέτοια αληταριά θα υπάρχουν και ανάλογα πολλοί Έλληνες που θα αντιστέκονται. Θα υπάρχουν πολλοί καθηγητές, εργάτες, φοιτητές, απλοί άνθρωποι ή σημαντικοί που θα υψώνουν τείχη στον φασισμό.

Που θα εμποδίζουν τους βρομιάρηδες να ρυπαίνουν τα Πανεπιστήμια, που θα σταματάνε τους δήθεν ακτιβιστές από το να μπουκάρουν στα σούπερ μάρκετ, που θα είναι στην πρώτη γραμμή μπας και αυτή η χώρα σοβαρευτεί. Μπας και οι μπαχαλάκηδες των Εξαρχείων πάψουν να κυβερνούν.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα