Επτά μεγάλα κρουαζιερόπλοια «έδεσαν» χθες στον Πειραιά

Δεν ξέρουμε αν το πήρατε χαμπάρι αλλά χθες στο λιμάνι του Πειραιά έγινε χαμός. Επτά μεγάλα κρουαζιερόπλοια «έδεσαν» και κατέβηκαν περί τους 18.500 τουρίστες. Φέτος, τόσο το μεγάλο λιμάνι όσο και άλλα σε όλη την Ελλάδα γέμισαν με κρουαζιερόπλοια και πολλές περιοχές με τουρίστες που κατέβηκαν, είδαν τα αξιοθέατα, ψώνισαν κι έφυγαν. Λέγεται μάλιστα ότι κάθε τουρίστας που κατεβαίνει από το κρουαζιερόπλοιο σπαταλά

κατά μέσο όρο 300 ευρώ.

Με τις εξελίξεις στην Αίγυπτο και την Τουρκία, η Ελλάδα κέρδισε περί τους 500 χιλ. τουρίστες περισσότερους απ’ ότι περίμενε. Είναι χαρακτηριστικό ότι βρισκόμαστε στα μέσα του Σεπτέμβρη και η Ελλάδα συνεχίζει να «βουλιάζει» από τον τουρισμό.

Αν δεν το ξέρετε, σήμερα στο λιμάνι δεν κατέβηκε το ΠΑΜΕ ούτε κανένας «αριστερός» σαν κι αυτούς που επί χρόνια κρατούσαν την Ελλάδα στην απομόνωση. Εκείνους που επί χρόνια μπλόκαραν τα κρουαζιερόπλοια και προπηλάκιζαν τους καημένους τους ξένους που το μόνο που ήθελαν ήταν να δουν την Ελλάδα.

Δεν πήγαν οι κόκκινοι και ροζ συνδικαλιστές, αυτές οι γραφικές φιγούρες που επί χρόνια τους βλέπαμε κρεμασμένους στα πλοία. Όλα κύλησαν ομαλά, τα πλοία έδεσαν στον Πειραιά και σε άλλα λιμάνια, οι τουρίστες βγήκαν και ξόδεψαν και τα πάντα θύμισαν μια πολιτισμένη χώρα.

Φυσικά δεν πήγαν ούτε στην Ακρόπολη να κρεμάσουν πανό και να καταδικάσουν τους… μνημονιακούς που βοήθησαν να αρθεί το καμποτάζ στην κρουαζιέρα. Έπρεπε να έρθει η τρόικα και η κρίση για να καταλάβουν οι ψευτοεπαναστάτες ότι οι τζάμπα μαγκιές δεν περνάνε κι ότι η απελευθέρωση της κρουαζιέρας κάνει καλό;

Αλλά έτσι είναι στην Ελλάδα. Κουμάντο μια ζωή κάνουν οι μειοψηφίες, αυτές που και τώρα θέλουν να γίνει μπάχαλο η χώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα