Επιστροφή... στον κρατισμό

Η επιστροφή στα όμορφα χρόνια του κρατισμού, όπου τα πάντα ελέγχονταν από το κράτος έρχεται και την αρχή κάνει η Ρένα Δούρου. Η οποία πήγε να εγκαινιάσει το ΚΤΕΟ Χολαργού το οποίο άνοιξε έπειτα από δύο χρόνια αναστολής λειτουργίας του.

Μπράβο στην περιφερειάρχη που δίνει δουλειά σε δημοσίους υπαλλήλους, αλλά να δούμε πώς θα τους πληρώνει όταν στο ΚΤΕΟ δεν θα πατάει κανένας.

Ρώτησε γιατί τα δημόσια ΚΤΕΟ

έβαλαν λουκέτο κι έδωσαν στους ιδιώτες το δικαίωμα να μπουν στην αγορά και να σαρώσουν;

Ρώτησε μήπως για τις άθλιες εγκαταστάσεις που υπήρχαν, για τα ρουσφέτια που γίνονταν, για τους συνδικαλιστές που έκαναν κουμάντο ή για «γρηγορόσημα» που έπεφταν βροχή προκειμένου να περνάνε τα αυτοκίνητα τον έλεγχο από το... σπίτι;

Προφανώς και δεν θα ρώτησε αυτά. Κομματικούς στρατούς φτιάχνει και επιβαρύνει τον κρατικό προκειμένου προϋπολογισμό. Θα πληρώσει με τα... δανεικά από την τρόικα.

Μακάρι να βάλουν μυαλό και να πηγαίνουμε όλοι στα κρατικά ΚΤΕΟ. Μακάρι να υπάρξει ένας υγιής ανταγωνισμός με την ιδιωτική πρωτοβουλία προς όφελος των πολιτών. Πολύ φοβόμαστε, όμως, ότι θα δούμε μία από τα ίδια. Προβληματικούς δημόσιους φορείς, κρατικοδίαιτους υπαλλήλους και «αριστερούς» ευαίσθητους που ενδιαφέρονται μόνο για την τσέπη του.

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και στα ΚΤΕΟ δυνατό.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα