Έπιασε... πάτο κι ο Ζουράρις

23:25 7/4/2017 - Πηγή: Antinews

Ο Κώστας Ζουράρις είναι βουλευτής των ανεξάρτητων ψεκασμένων. Για κάποιον περίεργο λόγο τον έκαναν και υφυπουργό Παιδείας, χωρίς να του δώσουν κάποιο ουσιαστικό χαρτοφυλάκιο. Περιφέρεται από γραφείο σε γραφείο και κάνει ό,τι έχει κάποιο αντικείμενο με το οποίο ασχολείται. Ουδέποτε μας απασχόλησε για κάποιο σοβαρό λόγο, πέραν των γελοιοτήτων. Πότε με τη δήθεν μόρφωσή του και τα αρχαία ελληνικά του, πότε με κάποιες ανόητες απόψεις για διάφορα θέμα και πότε με το ξύλο που είχε φάει κάποτε... Επειδή, όμως, δεν έχει τίποτε να κάνει και θα τον φάει το μαύρο φίδι της ανυπαρξίας είπε

να προκαλέσει για να ακουστεί το όνομά του στο Πανελλήνιο. Να θυμηθούν βρε αδερφέ ότι υπάρχει ένας ακόμη πολιτικός κονφερανσιέ που έγινε και υφυπουργός.

Πήγε, λοιπόν, στον Σκάι ντυμένος... χουλιγκάνος. Με μπλουζάκι του ΠΑΟΚ και λέγοντας on camera ένα υβριστικό σύνθημα που λένε τα... Μπαόκια για τους γαύρους. «Βουντού-βουντού και μια καρφίτσα μαύρη, στο… στέαρ μου θα κάθονται δέκα χιλιάδες γαύροι», είπε ο υφυπουργός Παιδείας, δηλαδή ένα παράδειγμα προς μίμηση προς τα παιδιά μας.

Ήξερε βεβαίως που μιλούσε, στο κανάλι του Αλαφούζου που όλοι ξέρουμε πόσο αγάπη έχει για τον Ολυμπιακό. Αλλά δεν είναι το πρόβλημα ότι βγάζει τα μάτια του ο Αλαφούζος με τον Μαρινάκη. Το πρόβλημα είναι ότι ένας βουλευτής και υφυπουργός εμφανίζεται με αυτόν τον τρόπο διότι ξέρει ότι θα πουλήσει στα κανάλια, ότι θα ασχοληθούν μαζί του.

Δεν θα ασχοληθούμε με την αμφίεσή του. Πώς εμφανίζεται στην τηλεόραση είναι δικό του πρόβλημα, αν και αυτό συζητιέται γιατί δεν εκπροσωπεί τον εαυτό του και την αυταρέσκειά του, αλλά την Ελλάδα, το υπουργείο, το κόμμα του. Όμως όταν ολόκληρος πρωθυπουργός και οι υπουργοί του εμφανίζονται στα διεθνή φόρα σαν χαμίνια του δρόμου τι να περιμένεις από τον Ζουράρι.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι αυτός ο άνθρωπος, με τη θέση που έχει, επικροτεί και διαφημίζει τον χουλιγκανισμό. Τον ακούνε οι χαχόλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ (όπως χαχόλοι είναι και οι φανατικοί οπαδοί όλων των ομάδων) και χαίρονται γιατί έχουν υφυπουργό έναν... δικό τους. Και τι θα γίνει δηλαδή αν πλακωθούν οι Ολυμπιακοί και οι Παοκτζήδες στο όνομα του... Ζουρλάρι όπως τον λένε πολλοί;

Πώς είναι δυνατόν ένας πολιτικός να παίζει με τους φανατικούς οπαδούς; Για τα ψηφαλάκια να υβρίζει τους αντίπαλους; Επειδή εκλέγεται στη Θεσσαλονίκη; Μα καλά που είναι η παιδεία του; Τα βιβλία που έχει διαβάσει, ο ρόλος του ως καθηγητή;

Θα πει κανείς; Εντάξει μωρέ, τι ασχολείστε με τον γραφικό; Τέτοιοι άλλωστε υπάρχουν πολλοί στη Βουλή. Είναι εξωφρενικό, όμως, να είναι και υφυπουργός Παιδείας.

Και ακόμη πιο εξωφρενικό είναι ότι... δυσαρεστήθηκαν, λέει, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ο Δημήτρης Καμμένος των ΑΝΕΛ, γιατί εκλέγονται στον Πειραιά. Βρε ουστ υποκριτές.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα