Ένας Πορτογάλος στο δρόμο για την ΑΕΚ

Μια από τις επιλογές της ΑΕΚ για τον πάγκο την επόμενη χρονιά ο Πορτογάλος Ρικάρντο Σα Πίντο που βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ είμαι πλέον ελεύθερος και πιθανόν πιο κοντά στη συμφωνία με την Ένωση.

Έχοντας πετύχει απόλυτα τους στόχους στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του ΟΦΗ ο Σα Πίντο αποφάσισε να κόψει τους δεσμούς με την ομάδα της Κρήτης.

Συγκεκριμένα ζήτησε λίγο χρόνο προκειμένου να σκεφτεί την περίπτωση ανανέωσης της συνεργασίας χωρίς όμως να τον πάρει από τους υπευθύνους της ομάδας.

Έτσι γνωστοποίησε στην διοίκηση των Κρητών την απόφασή του να λήξει την συνεργασία του με την ομάδα και να ψάξει αλλού να συνεχίσει την καριέρα του. Με την ΑΕΚ σύμφωνα πάντα με καλά πληροφορημένες πηγές έχει γίνει μια πρώτη συζήτηση τόσο στο ύφος της συνεργασίας όσο και στη χρονική διάρκεια. Ο Πορτογάλος επιθυμεί τριετές συμβόλαιο αφού η επόμενη χρονιά είναι καθαρά μεταβατική για την ΑΕΚ και ο ίδιος επιθυμεί να δουλέψει σε επίπεδο Σουπερ Λιγκ .

Πλέον ο δρόμος είναι ανοιχτός για να διαπραγματευτεί με τον Δικέφαλο για μια επικείμενη συνεργασία χωρίς ωστόσο να αποκλείεται ο προορισμός του να έχει τελικά άλλο τερματισμό.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα