Έναν ψυχίατρο για τον Αλέξη (ανήκεστος βλάβη λόγω Σαμαρά)

Ο παθολογικός ψεύτης, ο Πινόκιο της ελληνικής πολιτικής σκηνής, έκανε μια τεράστια πολιτική απρέπεια προχθές στη συνέντευξη που έδωσε. Βεβαίως, δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από τον Τσίπρα. Είναι γνωστό ότι πρόκειται για έναν κυνικό πολιτικό που δεν έχει κανένα πρόβλημα να πει ψέματα, να συκοφαντήσει και να μη ζητήσει ποτέ συγγνώμη.

Και είναι λογικό από έναν άνθρωπο αμόρφωτο, με όλη τη σημασία της λέξης, να προσπαθεί να υποβιβάσει ανθρώπους κατά πολύ ανώτερούς του που έχουν προσφέρει στη χώρα.

Ο πρωθυπουργός,

λοιπόν, είπε ότι όταν ανέλαβε παρέλαβε άδεια ταμεία. Είπε χαρακτηριστικά: «Τι πλεόνασμα έπιασε ο Αντώνης Σαμαράς; Άδεια ταμεία βρήκαμε».

Προφανώς η στοχοποίηση και συκοφάντηση της κυβέρνησης Σαμαρά εντάσσεται στη λογική «Σαμαράς λέτε και κλαίτε» ή «όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια». Διότι είναι σε όλους γνωστό ότι και πλεόνασμα υπήρχε και τα ταμεία δεν ήταν άδεια. Και θα ήταν περισσότερο γεμάτα αν από το καλοκαίρι του 2014 ουσιαστικά δεν είχαμε προεκλογική περίοδο, με ευθύνη της αντιπολίτευσης. Όπως επίσης θα είχαμε περισσότερα χρήματα στα ταμεία αν το δίμηνο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου δεν κατέρρεαν τα έσοδα επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε «μην πληρώνετε τίποτε, θα έρθουμε και θα τα καταργήσουμε όλα».

Αν ήταν άδεια τα ταμεία, όπως υποστηρίζει ο Τσίπρας, τότε πώς άντεξε η οικονομία έξι μήνες χωρίς δόση από τους δανειστές, με μεγάλη μείωση των εσόδων, με άδειασμα των τραπεζικών λογαριασμών; Πώς άντεξε ο Τσίπρας και ο Βαρουφάκης μέχρι τον Ιούνιο που έπρεπε να πληρώσει δόση και τα λεφτά βρέθηκαν από τον Στουρνάρα σε λογαριασμό που υπήρχε στην ΤτΕ;

Μήπως να θυμίσουμε ότι ο ίδιος ο Τσίπρας ως αρχηγός των ατάκτων, όλο το 2014 αλλά και προεκλογικά παραδεχόταν ότι υπήρχαν πλεονάσματα, αλλά αυτά ήταν... αιματοβαμμένα όπως έλεγε τότε;

Ο ψεύτης και ο κλέφτης, λοιπόν, τον πρώτο χρόνο χαίρονται, άντε και τον δεύτερο. Σειρά θα πάρει σύντομα και ο Τσίπρας. Αλλά μέχρι τότε ας κοιτάει τα χάλια τα δικά του και της κυβέρνησής του.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλέξη, Σαμαρά,alexi, samara