Ελληνική κόντρα στον τελικό της Ευρωλίγκα

Μπουρούσης ή Σχορτσιανίτης. Κάπως έτσι έχει διαμορφωθεί πλέον το δίλημμα για τους Έλληνες φιλάθλους του μπάσκετ που περιμένουν τον Κυριακάτικο τελικό της Ευρωλίγκα στο Μιλάνο.

Βλέπετε το Φάιναλ Φορ στην ιταλική μεγαλούπολη δεν περιλαμβάνει ελληνικό σύλλογο ωστόσο ο τελικός ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μακάμπι έχει το δικό της γαλανόλευκο ενδιαφέρον .

Η Μακάμπι του «Μπιγκ Σόφο» κατάφερε να σφραγίσει πρώτη το εισιτήριο για τον

μεγάλο τελικό της Κυριακής πετυχαίνοντας επική ανατροπή απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι κίτρινοι κατάφεραν να επανέλθουν από το -15 που βρέθηκαν να χάνουν και με καλάθι του Ράις 5΄΄πριν το τέλος να κερδίσουν τη μεγάλη πρόκριση με σκορ 68-67. O Σοφοκλής πέτυχε 4 πόντους αλλά έχει μεγάλη συμμετοχή στο εναέριο παιχνίδι των Ισραηλιτών τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση.

Λίγο αργότερα ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι , ένας «ισπανικός εμφύλιος» που τελείωσε πολύ γρήγορα αφού η Ρεάλ ήταν ασταμάτητη όπως δείχνει και το τελικό 100-62. Οι «μπλαουγκράνα» δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να φέρουν αντίσταση και υποτάχθηκαν στις ορέξεις της «Βασίλισσας». Ο Γιώργος Μπουρούσης πέτυχε 7 πόντους με ένα τρίποντο και 4 ριμπάουντ και ετοιμάζεται να κοντραριστεί με τον συμπαίκτη του στην Εθνική κάτω από τα καλάθια του τελικού που θα ξεκινήσει 9μμ ώρα Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα