Έλεγχοι Προόδου και Κεφαλαίων

Μαζί με τους ελέγχους προόδου τώρα που κλείνουν τα σχολειά, υπάρχει και η πιθανότητα να πάρουμε και ελέγχους κεφαλαίων από τις τράπεζες. Δεν έγινε και τίποτα.

Η πλουτοκρατία και μόνο αυτή θα χτυπηθεί, η οποία δεν μπορεί να ζήσει με διακόσια ευρώ την ημέρα ή έξι χιλιάδες το μήνα.

Με τη γνωστή τους ολύμπια ψυχραιμία, οι Νεοέλληνες θα στριμωχτούν καθυβρίζοντας ότι κινείται στις ουρές στα ΑΤΜ και στα super market,

τα οποία θα ξεπουλήσουν οτιδήποτε βρώσιμο, συμπεριλαμβανομένων των ζωοτροφών.

Ακόμη ένα τριήμερο, το επερχόμενο του Αγίου Πνεύματος θεωρείται «ύποπτο» για καταιγιστικές εξελίξεις. Το είπε και η Ντόρα, που δεν κάνει ποτέ λάθος εκτίμηση.

Άλλωστε η σοφία του λαού μας είναι ανεπανάληπτη. Τον εξαπατούν επιτήδειοι που δηλώνουν κολλητοί του Πούτιν και του Βαρουφάκη (!!!) και του υπόσχονται συμμετοχή και απίθανα κέρδη σε επενδυτικά προγράμματα.

Μεγάλη μάχη, «σφαγή» στα κοινωνικά δίκτυα για το μήνυμα των ισπανικών εκλογών, λες και θα μας κυβερνήσει ο Ραχόι ή οι Podemos. Αλλά το «ραχάτι» θέλει και μια αμπελοφιλοσοφία για την Ιβηρική.

Στα ψιλά περνά η είδηση ότι ο εκλεγμένος Έλληνας Υπουργός Αμύνης βλέπει συμφωνία μέσα στις επόμενες ώρες (δεν διευκρίνισε πόσες, μάλλον 10 εις την νιοστή). Εκτός αν εννοούσε καμία νέα αναβάθμιση αεροσκαφών.

Από την άλλη πληροφορίες κάνουν λόγο για διαφωνία σε τέσσερα θέματα, τουτέστιν τρία, τα εξής δύο, τα εργασιακά.

Όσο κι αν στον ΣΥΡΙΖΑ οι μισοί προτείνουν να μην πληρώσουμε το ΔΝΤ, ο Γιάνης έχει δεσμευτεί προσωπικά στην Κριστίν, ότι θα πληρώνουμε το ΔΝΤ εις το διηνεκές.

Κι ενώ ο κόσμος χάνεται, το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η δεινή θέση της χώρας, αλλά η στελέχωση της διοίκησης της ΕΡΤ.

Κάποιοι επιμένουν ότι είχαν πάρει διαβεβαιώσεις, αλλά λογάριαζαν χωρίς τον Ταγματάρχη.

Η ουσία είναι ότι στην ΕΡΤ θα πέσουν κεφάλια, γιατί δεν στηρίχθηκε η Ρωσία στο διαγωνισμό της Euroxision.

Τέλος, είναι ανυπόστατες και κακόβουλες οι φήμες ότι ο Τζων Νας αυτοκτόνησε όταν είδε τη θεωρία του ως εφαρμοσμένη πολιτική διαπραγμάτευσης από τον Βαρουφάκη.

Άλλωστε, όπως ο ίδιος ο Γιάνης έχει ομολογήσει –προτού γίνει διεθνής σταρ- δεν καταλάβαινε τίποτα στις διαλέξεις που έδινε ο ιδιοφυής μαθηματικός…

Μ.Ο.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα