Ελεύθερος υπό όρους ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος

Οι δικαστές έκριναν ότι ο πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης έκλεψε σχεδόν 18 εκατ. ευρώ από τα ταμεία, καταχράστηκε την εξουσία του, έστησε συμμορία στον δήμο και γι' αυτό έπρεπε να πάει φυλακή. Δύο φορές η δικαιοσύνη έπραξε αυτό που τα στοιχεία και η συνείδησή της το επέβαλαν. Ο κ. Παπαγεωργόπουλος, σημαίνων στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και ιδιαίτερα προβεβλημένης στη Θεσσαλονίκη,

πήγε φυλακή ενώ κυβερνούσε το κόμμα του, το 2013 δηλαδή.

Καμιά παρέμβαση δεν υπήρξε, κανείς δεν ζήτησε να τον αθωώσουν από το παράθυρο, ενώ το ίδιο έγινε και με τον έτερο... Μακεδονομάχο Π. Ψωμιάδη. Επί ΝΔ και τα δύο αυτά στελέχη πλήρωσαν το τίμημα των αμαρτιών τους.

Επί κυβέρνησης της πρώτης φοράς αριστερά ο κ. Παπαγεωργόπουλος βγαίνει από τη φυλακή χρησιμοποιώντας το νέο νόμο του υπουργού Δικαιοσύνης, κ. Παρασκευόπουλου, για όσους έχουν αναπηρία πάνω από 67%. Δεν ξέρουμε αν έχει ιατρική βεβαίωση ο πρώην δήμαρχος, η ουσία είναι ότι βγήκε επί ΣΥΡΙΖΑ και δεν θα πληρώσει την υπεξαίρεση με τα χρόνια της φυλακής που του επέβαλε το δικαστήριο. Είναι ο πρώτος που βγαίνει με το νόμο ο οποίος αν θυμάστε έγινε για τον Σάββα Ξηρό.

Ρωτάμε λοιπόν εμείς οι καχύποπτοι: Τι θα γινόταν αν ο πρώην δήμαρχος αποφυλακιζόταν επί κυβέρνησης ΝΔ; Θα καιγόταν η Θεσσαλονίκη από τους αριστερούς μπαχαλάκηδες; θα είχαμε λαϊκά δικαστήρια της ΝΔ; θα γινόταν χαμός στα τηλεπαράθυρα και καταγγελίες για «στημένο παιχνίδι» από τη Δεξιά;

Ακούσατε να έγινε τίποτε απ' όλα αυτά τώρα; Όχι βέβαια, ούτε ένας αριστερός δε βγήκε να διαμαρτυρηθεί για το «σκάνδαλο».

Άραγε πόσοι ακόμη θα βγουν έξω; Μήπως ο Ακης; Η Σταμάτη; Ή κάποιοι άλλοι μεγαλόσχημοι και όχι μόνο;

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα