Προκριματικά Champions League: Παναθηναϊκός - Μπριζ

Η φετινή ευρωπαϊκή περιπέτεια του τριφυλλιού ξεκινάει Ιούλιο μήνα και υπό συνθήκες καύσωνα: ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μπριζ (21:00) για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League στη γεμάτη από κόσμο Λεωφόρο.

Στόχος η νίκη και μόνο η νίκη με σκορ πρόκρισης, για το οποίο, ο Γιάννης Αναστασίου δήλωσε πως η ομάδα του θα χρειαστεί να κάνει τα βασικά, να παραμείνει συγκεντρωμένη από την αρχή μέχρι

το τέλος και τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό ο ΠΑΟ να κρατήσει το «μηδέν» στην άμυνα.

Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» ολοκληρώθηκε χωρίς νέα προβλήματα, με δεδομένους απόντες τους Νάνο και Κλωναρίδη, ενώ «παίζεται» ακόμα η θέση του τερματοφύλακα, με τον Στιλ να δείχνει ετοιμοπόλεμος έχοντας προπονηθεί κανονικά. Στα χαφ, ο Γιώργος Κουτρουμπής είναι αρκετά πιθανό πάρει φανέλα βασικού, ενώ μια θέση διεκδικούν οι Λαγός και Ατζαγκούν. Με τη θέση κάτω απ' τα γκολπόστ να μην έχει ξεκαθαρίσει, η αμυντική τετράδα αναμένεται ν' αποτελείται από τους Βέμερ, Ταυλαρίδη, Σάντσεθ και αριστερό μπακ ξανά τον Πράνιτς. Στη μεσαία γραμμή, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τις τελικές επιλογές του Γιάννη Αναστασίου. Σύστημα 4-4-2 ή 4-5-1 με σίγουρα αμυντικά χαφ τους Ζέκα/Κουτρουμπή. Αυτοί που πρέπει, πάντως, να θεωρούν εξασφαλισμένη τη θέση τους είναι οι Ζέκα Καρέλης. Επιθετική αιχμή ο Μπεργκ, ενώ πίσω του σε ρόλο ελεύθερου επιθετικού θα αγωνιστεί ο Νίνης.

Όσον αφορά τους Βέλγους, ο Μισέλ Πρεντόμ θα παρατάξει με 4-5-1 την ομάδα του. Η πιθανή ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Μπρουζές (τερματοφύλακας), Κουλς, Μέχελε, Ντουάρτε, Ντε Μποκ (άμυνα), Σίμονς (αμυντικό χαφ), Ντιαμπί, Φόρμερ, Βάνακεν και Βάθκεθ (στα χαφ) και Ντε Σούτερ (στην επίθεση).

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι ΟΤΕ-Sports 1, με τον OTE TV να κάνει το ντεμπούτο του στη διοργάνωση, τα δικαιώματα της οποίας έχει πάρει για τρία χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα