Διαπλεκόμενα παιχνίδια εξουσίας (2)

Αναστάτωση προκλήθηκε από την αποκάλυψή μας για τα πολιτικά και επιχειρηματικά παιχνίδια που θέλουν κάποιοι να παίξουν στις πλάτες όσων ψήφισαν για να αποκτήσουμε επιτέλους κυβέρνηση που θα παλέψει για τα συμφέροντα της χώρας (βλέπε,  ”Παιχνίδια εξουσίας και διαπλοκής για να μην γίνει πρωθυπουργός ο Σαμαράς“)

Πολλοί είναι μάλιστα εκείνοι που -αναγνωρίζοντας τον εαυτό τους στα παιχνίδια διαπλοκής- έσπευσαν να διαχωρίσουν τη θέση τους και να δηλώσουν σεβασμό στη βούληση του ελληνικού λαού, “δείχνοντας”…. παρακάτω, σε αμετανόητους νταβατζήδες ή φιλόδοξους μιντιάρχες.

Όπως πολλοί είναι

εκείνοι που επίσης έσπευσαν -αυθαίρετα ή κακοπροαίρετα- να ερμηνεύσουν κατά το δοκούν αυτούς που περιγράφαμε ότι κρύβονται πίσω από τα κυοφορούμενα σενάρια.

Προς κάθε ενδιαφερόμενο, ο πρόεδρος αλλά και τα στελέχη της Ν.Δ., βάζουν ως προτεραιότητα το συμφέρον της χώρας, μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες ή μικρότητες.

Ενημερώνουμε τέλος όσους νομίζουν ότι έχουν ενημέρωση για τον κ. Δ. Αβραμόπουλο ότι του προτάθηκε ήδη να επιλέξει ανάμεσα στα υπουργεία Εξωτερικών και Άμυνας, είτε να δεχθεί την ιδιαιτέρως τιμητική θέση -αλλά και άκρως ουσιαστική με την πολυκομματική βουλή- του προέδρου της Βουλής.

Keywords
Τυχαία Θέματα