Δεν πρέπει να μείνει ανεκμετάλλευτη η παρακαταθήκη Στεφανόπουλου

Μετά από τις τελετές παραλαβής – παράδοσης που έχουμε μεταξύ υπουργών μιας κυβέρνησης τώρα έχουμε και παραλαβή – παράδοση... σκιώδους υπουργείου. Το έκανε κι αυτό η Νέα Δημοκρατία και μάλιστα σε μια μέρα που θα έπρεπε να πενθεί για τον μεγάλο ευπατρίδη πολιτικό Κωστή Στεφανόπουλο.

Θα έπρεπε να αναδεικνύει τον πολιτικό της δεξιάς σε σχέση με τα πολιτικά νούμερα της Αριστεράς που μας κυβερνούν. Και να θυμίσουμε ότι χάρη στον Αντώνη Σαμαρά

έγινε ο Στεφανόπουλος Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Αυτός τον πρότεινε και τον ψήφισε το ΠΑΣΟΚ όταν η ΝΔ αντιπρότεινε την υποψηφιότητα του τέως Προέδρου της Βουλής Αθανασίου Τσαλδάρη, ενώ το ΚΚΕ (κατά την πλέον συνήθη τακτική του) προτίμησε το «παρών».

Στην τρίτη κατά σειρά ψηφοφορία που απαιτήθηκε να γίνει ο κ. Στεφανόπουλος εξελέγη με τις 181 ψήφους που διέθεταν το ΠαΣοΚ και η Πολιτική Άνοιξη.

Εν πάση περιπτώσει, στην οδό Πειραιώς είχαν χρόνο για να κάνουν τελετή παραλαβής – παράδοσης με τον Κουμουτσάκο να παραδίδει και τον Κικίλια να αναλαμβάνει.

Κουλάρετε παιδιά στη Νέα Δημοκρατία. Αν είναι να κάνουμε φιέστες για σκιώδη υπουργεία και σκιώδεις υπουργούς τότε θα μας πάρει η μπάλα. Χρειάζεται λίγη ταπεινότητα, ο κόσμος εκλαμβάνει όλα αυτά ως καραγκιοζιλίκια.

Και γιατί στο κάτω - κάτω να διαφημίζει η ΝΔ τον... ανασχηματισμό της; Πιστεύει ότι ενδιαφέρεται ο πολίτης; Εκτιμά ότι ο Κικίλιας π.χ. είναι η μεγάλη δύναμη της κεντροδεξιάς που θα σαρώσει τα πάντα στο διάβα του; Ή νομίζει ότι επειδή ο Κικίλιας ήξερε να βάζει καλάθια θα «καρφώσει» και την κυβέρνηση; Σε λίγο θα βγάζουν στην Πειραιώς τους σκιώδεις υπουργούς, όπως βγαίνουν οι μπασκετμπολίστες στο παρκέ. Θα κάνουν και High Five.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα