Πεινασμένοι οι διαρρήκτες – Έφαγαν και τις γκοφρέτες στο νηπιαγωγείο Σκύδρας

17:23 21/11/2016 - Πηγή: Aixmi

Για άλλη μια φορά μέσα σε 15 μέρες διαρρήκτες εισβάλλουν στο ιστορικό νηπιαγωγείο της πόλης της Σκύδρας (1ο & 3ο) στην Πέλλα, προκαλώντας ζημιές και αφαιρώντας από το εσωτερικό πολύτιμα αντικείμενα.

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες και εκτιμήσεις που μεταφέρει το pellanews.gr, η ληστεία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ με τους ληστές να σκαρφαλώνουν από την πίσω μεριά του σχολείου, να σπάνε το λουκέτο της καγκελόπορτας και παραβιάζοντας την κλειδαριά της πόρτας να εισέρχονται στο εσωτερικό του πρώτου ορόφου.

Οι ζημιές είναι αρκετές και ο πρώτος έλεγχος

από την διευθύντρια που έτρεξε άμεσα μόλις ενημερώθηκε για το γεγονός δείχνει ότι κλάπηκαν η μονάδα ενός υπολογιστή και μια φωτογραφική μηχανή. Μάλιστα χαρακτηριστικό είναι οι «απατεώνες» θέλησαν να γλυκαθούν μιας και βρέθηκαν γκοφρέτες φαγωμένες.

Το περιστατικό επαναλαμβάνεται σχεδόν καρμπόν με τη διαφορά ότι πριν από δέκα με δεκαπέντε μέρες αφαίρεσαν χρηματικό ποσό των 100ευρώ περίπου. Να πούμε ότι στο σχολείο στο ξεκίνημα της σεζόν τοποθετήθηκε προβολέας ώστε να φωτίζεται ο χώρος αλλά όπως φαίνεται δεν αποθάρρυνε τους ληστές.

Keywords
Τυχαία Θέματα