Δεν πάει άλλο!!!

12:03 7/8/2017 - Πηγή: Antinews

Είναι η φράση της χρονιάς: «Χες τον Ευκλείδη, μου μίλησε άσχημα». Την είπε ο πρωθυπουργός αυτής της δύσμοιρης χώρας για τον πιο σημαντικό συνεργάτη του, για τον βασικό διαπραγματευτή της χώρας, γι’ αυτόν που ορίζει τις τύχες εκατομμυρίων ανθρώπων.

Την είπε και κανείς δεν το διαψεύδει κι αυτό είναι ακόμη μεγαλύτερο σκάνδαλο γιατί πρόκειται για μια αληθινή έκφραση που ήθελε να δείξει την απέχθεια, την απαξίωση απέναντι στον Τσακαλώτο.

Ο οποίος βέβαια αν είχε λίγο φιλότιμο θα είχε παραιτηθεί, αλλά που να βρεθεί τέτοιο σε έναν άνθρωπο που δεν έχει ούτε αρχές, ούτε αξίες.

Το πρόβλημα

δεν είναι ότι ο πρωθυπουργός μιλά έτσι για τον υπουργό Οικονομικών του, έστω κι αν τότε δεν ήταν ακόμη. Το πρόβλημα είναι ότι τον έκανε μετά υπουργό. Έδιωξε το... νούμερο που είχε επί έξι μήνες υπουργό και προσέλαβε έναν… χέστον. Τι κατάντια…

Από την άλλη δείχνει και την ποιότητα του χαρακτήρα ενός τυχοδιώκτη που βρέθηκε έπειτα από πολλές συγκυρίες στην κορυφαία καρέκλα. Ένας ημιμαθής νέος που γαλουχήθηκε στα Εξάρχεια, που δεν δούλεψε ποτέ στη ζωή του, που έκανε επαναστάσεις από τον καναπέ του αστικού του σπιτιού ή που πήγαινε σε διαδηλώσεις νομίζοντας ότι έτσι θα αλλάξει τον κόσμο, δεν έχει τη δύναμη να αλλάξει ούτε τον εαυτό του.

Αυτός που θα πέταγε με τις κλωτσιές και ουρλιάζοντας τον Γ. Στουρνάρα από την ΤτΕ. Που ανεχόταν από τον βασικό συνεργάτη του Ν. Παππά, να λέει «υπάρχουν κι άλλες πιο δραστικές λύσεις».

Αυτός που έτρεμε σαν το ψάρι στο δημοψήφισμα και μίλαγε για Γουδή. Αυτός που άλλαξε την απόφαση του ελληνικού λαού και τον κορόιδεψε με τόσο απροκάλυπτο τρόπο.

Αυτός που με τζάμπα μαγκιά εντός κι εκτός Βουλής υποτιμά τους αντιπάλους του, υβρίζει άλλους, συμπεριφέρεται σαν Καίσαρας ενώ δεν έχει ούτε τα φόντα, ούτε τα προσόντα, ούτε τη μόρφωση να το κάνει. Αυτός ο άνθρωπος είναι πρωθυπουργός της χώρας της οποίας τώρα θέλει να αφαιρέσει τα σύμβολα και τις παραδόσεις.

Και που πιθανότατα να λέει «χες τους, τους Έλληνες, πρώτα η αριστερά». Θα έρθει η στιγμή που κι εμείς θα του πούμε αυτή τη φράση και ακόμη χειρότερες. Γιατί δεν πάει άλλο με την καφρίλα, την φθήνια και την αηδία που νιώθουμε για την αριστερά του Τσίπρα και της παρέας του.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα