«Δεκανίκι» του στίβου ο Μαραθώνιος

Ας είναι καλά ο Μαραθώνιος της Αθήνας λένε στον ΣΕΓΑ που βλέπουν τα ταμεία τους άδεια από την ανύπαρκτη κρατική επιχορήγηση.

Σανίδα σωτηρίας ακόμη και για την τυπική λειτουργία της αρχαιότερης αθλητικής Ομοσπονδίας της χώρας αποτελεί πλέον ο Κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας. Οι άνθρωποι του ΣΕΓΑΣ , όπως αντίστοιχα και οι ομόλογοί τους σε όλες τις αθλητικές

ομοσπονδίες της Ελλάδας , δεν έχουν πια οικονομικούς πόρους να συνεχίσουν τη δραστηριότητά τους αφού αν και βρισκόμαστε στον 2ο μήνα του 2014 δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί οι επιχορηγήσεις από την ΓΓΑ. Επιχορηγήσεις που αναμένεται να είναι πετσοκομμένες ακόμη και σε ποσοστό 40% όπως έχουν προαναγγείλει από την Πολιτεία.

Ευτυχώς στην Ομοσπονδία στίβου μπορούν να ακόμη να «αναπνέουν» δανειζόμενοι από τα χρήματα που φέρνει ο κλασικός μαραθώνιος της Αθήνας ο οποίος κάθε χρόνο προσελκύει χιλιάδες δομείς όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από όλο τον κόσμο.

Καλό για τον αγωνιστικό τομέα του ΣΕΓΑΣ κακό για τον ίδιο το Μαραθώνιο που υποχρεώνεται να γίνει το δεκανίκι των άλλων δραστηριοτήτων της Ομοσπονδίας στερώντας από τους ανθρώπους που τον «τρέχουν» την δυνατότητα να επενδύσουν πάνω του με την προοπτική να φτάσει να γίνει ένας από τους κορυφαίους σε όλα τα επίπεδα μαραθωνίους του κόσμου

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα