Τρόμος στον Ολυμπιακό με Χαλυβουργική

Πιο αβέβαιο από ποτέ είναι το μέλλον των αδελφών Αγγελόπουλων στην ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά δραματικές εξελίξεις στην Χαλυβουργική. Η τεράστια επιχείρηση κλυδωνίζεται επικίνδυνα το τελευταίο διάστημα όπως παραδέχθηκαν με επίσημη ανακοίνωσή τους οι ιδιοκτήτες της Πειραϊκής ομάδας μπάσκετ με αποτέλεσμα να βγάζει σε διαθεσιμότητα τους 200 από τους 250 εργαζόμενους της.

Όπως είναι φυσικό τα βλέμματα στρέφονται και στον Ολυμπιακό

όπου μοναδικοί χρηματοδότες είναι τα αδέλφια Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος. Τα δυο αδέλφια σεβόμενοι την προσπάθεια της ομάδας σε πρωτάθλημα και Ευρώπη δεν έχουν αφήσει κανένα περιθώριο να αποσπαστεί η προσοχή προπονητή και παικτών από τους στόχους αυτούς. Ακόμη κι όταν ο πατέρας τους Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος δοκιμάστηκε από το πρόβλημα υγείας που τον καθήλωσε για μήνες σε ιδιωτική κλινική άφησαν την ομάδα απερίσπαστη και έμειναν μακριά.

Την ίδια τακτική αναμένεται να ακολουθήσουν και με το θέμα της Χαλυβουργικής ωστόσο το καλοκαίρι αναμένεται να πάρουν τις μεγάλες αποφάσεις. Αμφότεροι θέλουν έναν Ολυμπιακό ανταγωνιστικό, πρωταθλητή στην Ελλάδα και διεκδικητή στην Ευρώπη. Αυτό προϋποθέτει υψηλά μπάτζετ , μεγάλα συμβόλαια και άκρως επαγγελματική οργάνωση. Αν αυτά δεν μπορέσουν να τα διασφαλίσουν πολύ δύσκολα θα παραμείνουν στο τιμόνι. Ασφαλώς σε προτεραιότητα μπαίνουν οι επιχειρηματικές τους δραστηριότητες αφού αυτές είναι που τροφοδοτούν το πολυέξοδο και με λίγα έσοδα τμήμα μπάσκετ.

Η φθίνουσα πορεία των επιχειρήσεων τους δείχνει ότι δύσκολα θα αποφασίσουν να συνεχίσουν .Κανείς όμως δεν γνωρίζει ποιες θα είναι οι τελικές τους αποφάσεις.

Μην ξεχνάμε ότι το 2011 αποχώρησαν από το μπάσκετ «αηδιασμένοι» όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν τότε για όσα συνέβαιναν στο χώρο. Επέστρεψαν όμως λίγο αργότερα και κατάφεραν να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό στον Ευρωπαϊκό θρόνο.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα