Δείτε απίστευτες εικόνες από το φεστιβάλ των αναρχικών στο ΑΠΘ [βίντεο]

Μια δημοσιογράφος από το Ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης κατάφερε να εισέλθει στους χώρους του ΑΠΘ προσποιούμενη μητέρα φοιτήτριας που θέλει να εγγραφεί και εξασφάλισε απίστευτες εικόνες από την προετοιμασία του Φεστιβάλ-κατασκήνωση.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό στους χώρους του Αριστοτελείου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τον τίτλο «No Borders» (Χωρίς Σύνορα) που αφορά το ζήτημα της μετανάστευσης και των προσφύγων και εκατοντάδες νέοι αλλά και

μεγαλύτεροι έχουν συρρεύσει από διάφορες χώρες του εξωτερικού, αλλά και από όλη την Ελλάδα, για να συμμετάσχουν στις δράσεις του.

Από την Πέμπτη που ξεκίνησε και μέχρι τις 24 Ιουλίου που θα ολοκληρωθεί, οι συμμετέχοντες θα εγκατασταθούν όπως όλα δείχνουν με σκηνές εντός του πανεπιστημιακού ιδρύματος, μετατρέποντας το σε …κάμπινγκ!

Μάλιστα, κάποιοι υποστηρίζουν οι έχουν μπει μέσα και τροχόσπιτα με ξένες πινακίδες.

Όπως θα δείτε και στα βίντεο, η δημοσιογράφος κατάφερε να προσεγγίσει την Νομική Σχολή, όπου εκεί διοργανωτές την ενημέρωσαν ότι οι υπηρεσίες δεν λειτουργούν, λίγο πριν της παραδεχθούν ότι «το Πανεπιστήμιο δεν ήταν σύμφωνο με τη διεξαγωγή της εκδήλωσης, αλλά…».

Λίγο νωρίτερα νεαρός Βρετανός που κατευθυνόταν στον χώρο της εκδήλωσης, συνελήφθη από την αστυνομία κατόπιν ελέγχου, κατά τον οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και μια σιδερογροθιά.

eleftherostypos.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα