Χρυσή Αυγή και χρυσά σκουπίδια στον Μελιγαλά!

Κάποιοι τρελαμένοι, γιατί περί αυτού πρόκειται όσο κι αν κάποιοι δε συμφωνήσουν μαζί μας, αποφάσισαν να υποκαταστήσουν την αστυνομία και να φέρουν τη… νομιμότητα στην Ελλάδα, όπως αυτοί πιστεύουν. Η Χρυσή Αυγή λοιπόν μαθαίνουμε ότι επιχειρεί να επανασυστήσει τα Ταγματα Ασφαλείας, ομάδες πολιτοφυλάκων ή κατ’ άλλους Πεμπτοφαλαγγίτες για να αντιμετωπίσει, όπως λέει τον λαθραίο αλλοδαπό εισβολέα. Αυτό γίνεται στη

Μεσσηνία όπου η οργάνωση έχει συγκροτήσει «συντονιστική Επιτροπή Αλληλεγγύης των Ελλήνων την καταγωγή» στην οποία πρωτοστατεί πρώην αστυνομικός και υποψήφιος της Χρυσής Αυγής στο νομό. Μάλιστα, αναφέρει το ρεπορτάζ, ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος του κ. Μιχαλολιάκου έστειλε ανακοίνωση στον τοπικό Τύπο με την οποία καλεί τους  νέους «από 15 έως… 70 ετών σε αφύπνιση και επιστράτευση».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ανακοίνωση, η εγκληματικότητα στη Μεσσηνία «προέρχεται κυρίως από την εγκληματική δράση των αλλοδαπών εισβολέων εγκληματιών, κατοχής της χώρας μας, από τους θρασείς και υπότροπους εγκληματίες, γύφτους-τσιγγάνους, μάστιγα εγκληματικότητος κατά των Ελλήνων».

Η Χρυσή Αυγή καταφέρεται και εναντίον των αστυνομικών του Τμήματος Μελιγαλά για τους οποίους ζητά να μετατεθούν και τους χαρακτηρίζει «φοβισμένα ανθρωπάκια». «Να μετατεθούν από το ανεπαρκές υπάρχον στα χαρτιά Αστυνομικό Τμήμα Μελιγαλά, όσοι αστυνομικοί είναι ανεπαρκείς, φοβισμένα ανθρωπάκια και λειτουργούν ως να ευρίσκονται στο αμπέλι τους, χωρίς υπηρεσιακή γνώση και συνείδηση», αναφέρει η ανακοίνωση. Επιτίθενται μάλιστα κατά του αστυνομικού διευθυντή ο οποίος «τόλμησε» να πει το αυτονόητο: ότι κανείς δε θα υποκαταστήσει την Αστυνομία.

Για το θέμα της Χρυσής Αυγής έχουμε γράψει πολλά κατά καιρούς, όπως και για τη φασιστική – ναζιστική νοοτροπία που τους διέπει.

Έχουμε επίσης γράψει ότι το τεράστιο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης δε μπορεί σε καμιά περίπτωση να αποτελέσει άλλοθι για την υποκατάσταση της Δημοκρατίας από «μπράβους» και λοιπούς αμόρφωτους «φουσκωτούς» που βρήκαν την ευκαιρία να αναδείξουν την ψευτομαγκιά τους. Κι αν θέλετε και κάτι άλλο, οι λαθρομετανάστες και το πρόβλημα που δημιουργούν στην Ελλάδα είναι μικρότερο θέμα από την υπονόμευση της Δημοκρατίας από αρνητές του πολιτεύματος και ονειροπόλους του Χιτλερισμού.

Η λαθρομετανάστευση και η εγκληματικότητα αντιμετωπίζεται με συνολικό σχέδιο στο πλαίσιο τη δημοκρατίας, όχι με την Πέμπτη Φάλαγγα της Χρυσής Αυγής και των λοιπών ακροδεξιών δυνάμεων.

Να πούμε όμως και κάτι άλλο που δείχνει τα χοντρά παιχνίδια που παίζονται στις πλάτες του λαού. Οι πληροφορίες μας λοιπόν από την  Καλαμάτα λένε ότι κάποιοι που συνεργάζονται με γνωστό εθνικό κατασκευαστή θέλουν να εγκατασταθεί η μονάδας διαχείρισης σκουπιδιών στο

Παλιοροβούνι,στην περιοχή του Μελιγαλά. Για να μην ξεσηκωθεί λοιπόν ο κόσμος τους βολεύει ο θόρυβος που προκάλεσε η Χρυσή Αυγή

Keywords
Τυχαία Θέματα