Μπουρλότο στο πρωτάθλημα βάζει έγγραφο της UEFA

Δεν έφταναν τα χίλια μύρια του ελληνικού ποδοσφαίρου ήρθε και το «έγγραφο φωτιά» της UEFA που χαρακτηρίζει ύποπτο για παράνομο στοιχηματισμό το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΣ Γιάννινα (3-1) για να το αποκάνει.

Η είδηση που έγινε γνωστή το βράδυ της Κυριακής μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα γνωστής σαββατιάτικης εφημερίδας αναφέρει ότι η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απέστειλε έγγραφο προς την ΕΠΟ με το οποίο χαρακτηρίζει τον συγκεκριμένο

αγώνα (που έγινε την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο της Λεωφόρου και μάλιστα κεκλεισμένων των θυρών αφού οι «πράσινοι» ήταν τιμωρημένοι) «πολύ στημένο».

Πιο συγκεκριμένα η UEFA υποστηρίζει ότι πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα παίχτηκαν πολλά στοιχήματα αλλά και σημαντικά ποσά στην επιλογή σημείων “τριών- τεσσάρων τερμάτων” ένα στοίχημα που επαληθεύτηκε από το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα o οποίος υπενθυμίζουμε ότι έληξε 3-1 υπερ των “πρασίνων” .

Ήδη το έγγραφο , σύμφωνα και με την τυπική διαδικασία, κοινοποιήθηκε στο υπουργείο Πολιτισμού ,την ΓΓΑ και βέβαια την διοικούσα αρχή του πρωταθλήματος την SuperLeague.

Επίσημη αντίδραση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ως το πρωί της Δευτέρας δεν υπήρξε ωστόσο με το που είδε η είδηση το φως της δημοσιότητας ανεπίσημοι κύκλοι της ΠΑΕ δήλωσαν άγνοια και διέψευσαν κάθε σχέση με το θέμα ενώ άφησαν αιχμές για τον τρόπο που διέρρευσε. «Η διαδρομή μιας τέτοιας «είδησης» προτού καν φθάσει στους υποτιθέμενους εμπλεκόμενους λέει και δείχνει για μια ακόμη φορά πολλά» αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανεπίσημη τοποθέτηση τους οι «πράσινοι».

Το γεγονός επίσης ότι η είδηση κυκλοφόρησε Κυριακή βράδυ κι ενώ ο Παναθηναϊκός διατύπωνε έντονα παράπονα για την διαιτησία του Ζαχαριάδη στο 1-1 με τον Απόλλωνα κάνει ακόμη πιο καχύποπτους τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» που για πολλοστή φορά φέτος εκφράζουν έντονα παράπονα για τα σφυρίγματα των διαιτητών.

Όλα τα παραπάνω βέβαια δεν μπορούν να υποβαθμίσουν το «έγγραφο- βόμβα» της UEFA που βάζει σε νέες περιπέτειες το πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα