Άθλια προπαγάνδα κατά Μητσοτάκη

H προπαγάνδα της Αριστεράς έχει ένα επίσημο όπλο. Τη διαστρέβλωση. Παίρνει μια φράση, μια κίνηση, μια ιδέα και την παραποιεί με τέτοιο τρόπο που αλλάζει ριζικά το νόημά της και εμφανίζει τη Νέα Δημοκρατία στο ρόλο του κακού.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό που συνέβη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος αναφερόμενος στον τουρισμό και τις προοπτικές του καθώς και στο πώς θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν οι αρχαιολογικοί χώροι είπε: «Υπάρχουν τεράστια περιθώρια

στη διαχείριση των αρχαιολογικών χώρων και στην εμπλοκή του ιδιωτικού τομέα σε πεδία που, για πολλά χρόνια, τα θεωρούσαμε ταμπού… Δεν έχω τέτοιες αναστολές. Η δουλειά πρέπει να γίνεται.»

Τι είπατε; Τόλμησε ο Μητσοτάκης να μιλήσει για εμπλοκή της ιδιωτικής πρωτοβουλίας στους αρχαιολογικούς χώρους; Πρωτοσέλιδοι τίτλοι σε εφημερίδες και πληρωμένα sites: «Το είπε. Ο Κυριάκος θέλει να ξεπουλήσει την Ακρόπολη».

Δυστυχώς, και… σοβαροί δεξιοί που έχουν κάνει την προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ δικό τους όπλο επειδή μισούν κατά βάθος την δεξιά, υιοθέτησαν αυτές τις ανοησίες.

Και το ερώτημα είναι τι είπε ο Κυριάκος ή τι πρέπει να γίνει στην Ελλάδα;

Προφανώς τα βολεμένα στο δημόσιο συριζόσκυλα, πρώην πασοκόσκυλα, με την ευγενική χορηγία των δεξιούληδων της συμφοράς, αυτών που έχουν αναγάγει σε τρόπο ζωής τον… τουρισμό, θέλουν τα πάντα να μείνουν ως έχουν.

Να έρχεται ο Γιαπωνέζος από χιλιάδες μίλια μακριά να δει την Ακρόπολη και ο αρχαιοφύλακας ή ο διερμηνέας να κάνει στάση εργασίας ή απεργία. Να βρίσκει κλειστές τις πόρτες ο Κινέζος που ήρθε να τιμήσει την πατρίδα μας και την ιστορία της γιατί ο κάθε ανόητος συνδικάλας κάνει… αγώνα.

Όχι, βέβαια, ας τα αφήσουμε όλα ως έχουν, μην μπει ο κακός ιδιώτης που δουλεύει με σκυμμένο το κεφάλι, δεν κάνει απεργία, δεν απαιτεί μονιμοποίηση και προνόμια. Αλλά που κάνει έντιμα τη δουλειά του, εξυπηρετεί τα 30 εκατ. τουριστών που μας κάνουν την τιμή να έρθουν στη χώρα μας.

Όχι. Όλα να γίνουν δημόσιο. Πλήρη ισοπέδωση, καφρίλα, συνδικαλισμός του κερατά, μια ατέλειωτη τεμπελχανίαση γιατί ο βολεμένος σιγά μην ασχοληθεί και σιγά μην σεβαστεί την ιστορία. Βρόμικοι αρχαιολογικοί χώροι, ωράρια δημοσίου, κακή εξυπηρέτηση. Όχι, ο κακός ιδιώτης να καεί στον Καιάδα.

Και φυσικά η προπαγάνδα να πει «ο Κυριάκος πουλάει την Ακρόπολη». Τόσο τους κόβει, γι’ αυτό έφτασε η χώρα εδώ που είναι.

Βρε δεν ντρέπεστε αριστερούληδες της συμφοράς που στήνετε νέο κομματικό κράτος κατασυκοφαντώντας κάθε προσπάθεια, κάθε νέα ιδέα. Έτσι μάθατε, καρεκλοκένταυροι παρτάκηδες. Μην αλλάξετε τίποτε, ας μείνει η Ελλάδα όπως είναι. Μια Ψωροκώσταινα που την απομυζείτε κάθε μέρα.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα