Αποκλειστικό: Συνάντηση Μπόμπολα,Βαρδινογιάννη, Ψυχάρη

Μεγάλη κινητικότητα επικρατούσε γύρω στη 1 το μεσημέρι στους δρόμους γύρω από το στρατηγείο του Γ. Μπόμπολα στη Μεταμόρφωση Χαλανδρίου. Αστυνομικοί, λιμουζίνες, συνοδευτικά αυτοκίνητα δημιούργησαν ένα χάος μπαίνοντας στο κτίριο που βρίσκεται η εφημερίδα Έθνος και τα γραφεία του εκδότη του.

Ποιοι ήταν; Ήταν ο Βαρδής Βαρδινογιάννης και ο Σταύρος Ψυχάρης οι οποίοι είχαν συνάντηση κορυφής με τον Μπόμπολα και σίγουρα αυτό το ραντεβού δεν ήταν καθόλου τυχαίο ότι έγινε λίγες ώρες μετά την πρώτη ψηφοφορία για την

εκλογή Προέδρου.

Σίγουρα δε μαζεύτηκαν οι μεγάλοι αυτοί επιχειρηματίες και εκδότες να συζητήσουν για το αν πάει καλά η Μαρία Σαράφογλου στο δελτίο του Mega. Και σίγουρα δεν μαζεύτηκαν για να ανταλλάξουν χριστουγεννιάτικα δώρα.

Η κίνησή τους είναι και συμβολική και ουσιαστική. Συνδέεται ασφαλώς με τις πολιτικές εξελίξεις και με την ανησυχία (ή μήπως όχι;) του επιχειρηματικού κόσμου για την κατάσταση της οικονομίας. Το προφανές πολιτικό αδιέξοδο έχει θορυβήσει τους μεγαλοεκδότες οι οποίοι αναζητούν διεξόδους και στρατηγικές προκειμένου να κάνουν τις δικές τους απόψεις... κτήμα της κυβέρνησης. Είναι σίγουρο ότι μέσω των εφημερίδων και των καναλιών τους θα διαφανεί η θέση που έχει η Αγίας Τριάς των Media που είχε σήμερα το κρυφό ραντεβού.

Βεβαίως, πιθανότατα να υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις. Άλλος στηρίζει την κυβέρνηση, άλλος το παίζει χαμαιλέοντας κι άλλο παίζει παιχνίδια με τον ΣΥΡΙΖΑ. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει έντονος προβληματισμός για τον «μαύρο καπνό» που βγαίνει από τη Βουλή, για τις επόμενες ψηφοφορίες καθώς και για το τι θα γίνει αν η χώρα πάει η σε εκλογές. Τα συμφέροντα είναι πολλά, οι μπίζνες που διακυβεύονται ακόμη περισσότερες και θα δούμε πολλά «μαγειρέματα» τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα