Τι κρύβουν τα... ξεροτήγανα του Καμμένου;

(Ανανεωμένο) Αν θα ήθελε να καταλάβει κανείς την παρακμή της Ελλάδας και που πάει αυτός ο τόπος, ας δει τις σημερινές φωτογραφίες από τη συνάντηση Καμμένου με Μητσοτάκη. Ειδικά εκείνη με τα ξεροτήγανα αγκαλιά είναι όλα τα λεφτά.

Αλλά σε πολιτικό επίπεδο, ενώ η χώρα βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού βλέπουμε δύο αυτόκλητους σωτήρες να προτείνουν λύσεις. Για σκεφτείτε το καλά: Ένας πολιτικός – φάντασμα, σε βαθύ γήρας και έχοντας

πάντα το σαράκι να χώνεται παντού κι ένας πολιτικός... τίποτε. Αρχηγός ενός κόμματος που στήθηκε στις πλάτες της αντιμνημονιακής εκστρατείας και των συνωμοσιών περί ψεκασμών που αν γίνουν αύριο εκλογές δεν θα δει τη Βουλή ούτε από το απέναντι πεζοδρόμιο.

Ο Καμμένος με τα ξεροτήγανα λοιπόν και τον Κουίκ για ντεκόρ και ο σχεδόν 100 Μητσοτάκης συναντήθηκαν για να λύσουν το πρόβλημα της Ελλάδας. Επειδή είμαστε καχύποπτοι είμαστε και σχεδόν σίγουροι ότι κάτι άλλο παίζεται. Ούτε ο Καμμένος πήγε στον Capo που λένε και οι Ιταλοί για να πάρει συμβουλές αλλά ούτε και ο πάτερ φαμίλιας κάλεσε το «παιδί» του για να τον συμβουλέψει να ψηφίσει Πρόεδρο. Ίσως να τα είπαν για την επόμενη ημέρα στην κυβέρνηση και τη Δεξιά. Ίσως να έθαψαν τον μεγάλο τους αντίπαλο που τους χάλασε τη σούπα τόσα χρόνια. Ίσως πάλι να ήθελε ο Καμμένος στήριξη από την Αγία Οικογένεια τώρα που καταρρέει... σε πολλά επίπεδα.

Ότι και να συμβαίνει, ο ελληνικός λαός να είναι σίγουρος ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν θα δώσουν λύσεις στην πατρίδα, αλλά θα βρουν λύσεις για να διασωθούν προσωπικά. Είναι πάνω απ' όλα παρτάκηδες και μετά πατριώτες, και το έχουν αποδείξει και στο παρελθόν.

Αλλά είναι απορίας άξιο. Το πρωί ο Μητσοτάκης να λέει ότι η χώρα δεν πρέπει να πάει σε εκλογές και το μεσημέρι η Ντόρα να λέει ότι πρέπει να πάμε σε εκλογές τον Σεπτέμβριο. Για 8 μήνες δηλαδή να επικρατήσει μπάχαλο, να διαλυθεί η οικονομία, να παγώσουν τα πάντα κι αυτό προς τι; Αυτές είναι καθαρές λύσεις ή παιχνίδια με τη δημοκρατία;

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα