Απίστευτος ψεύτης!

08:20 3/7/2015 - Πηγή: Antinews

Με την ίδια συνταγή των προεκλογικών ψεμάτων του προηγούμενου Ιανουαρίου πορεύεται προς το δημοψήφισμα ο Τσίπρας. Τα είπε όλα και τίποτα στη συνέντευξή του στον Ant1 όπως έκανε προεκλογικά για να γίνει πρωθυπουργός. Μας δουλεύει όλους ψιλό γαζί για να κλέψει για ακόμα μια φορά την ψήφο του ελληνικού λαού.

Αρνήθηκε το «πάση θυσία στο ευρώ» και την

ίδια στιγμή έλεγε ότι με το ΟΧΙ θα ενισχύσει τη διαπραγματευτική του θέση και θα υπογράψει μέσα σε 48 ώρες συμφωνία.

Υποσχέθηκε ότι δεν θα κουρευτούν οι καταθέσεις αλλά την ίδια στιγμή δεν ήταν σε θέση να πει πότε θα ξανανοίξουν οι τράπεζες αφού προϋπόθεση είναι η επίτευξη συμφωνίας η οποία ωστόσο προϋποθέτει την παραμονή της χώρας στο ευρώ. Το μόνο που αρκέστηκε να πει είναι ότι η έξοδος δεν είναι επιλογή του αλλά πως δεν θέλει απλά να μείνουμε στην Ευρώπη αλλά να ζούμε στην Ευρώπη.

Το μόνο ειλικρινές που είπε, με κομψό τρόπο, ήταν ότι αυτά που υποσχέθηκε προεκλογικά δεν κατάφερε να τα πετύχει και κάνοντας το κρέας ψάρι ισχυρίστηκε ότι τα δικά του υφεσιακά μέτρα μπορούν να δώσουν αναπτυξιακή προοπτική, αν ρυθμιστεί το χρέος!

Παράλληλα υποσχέθηκε βιώσιμη και δίκαιη συμφωνία αλλά δήλωσε και ανοιχτός σε νέες παραχωρήσεις για να επιτευχθεί η συμφωνία.

Από εκεί και πέρα για να συσπειρώσει τους δικούς του που έχουν ζαλιστεί από τις κωλοτούμπες του θυμήθηκε τα επαναστατικά του χαρακτηρίζοντας το δημοψήφισμα «μικρή επανάσταση».

Μέχρι χτες έλεγε ότι δεν αποχώρησε από τις διαπραγματεύσεις και τώρα λέει ότι αποχώρησε γιατί δέχτηκε τελεσίγραφο.

Όλα σε συσκευασία συριζαίικη. Για το μόνο που μάλλον φάνηκε ειλικρινής είναι πως αν υπερισχύσει το ΝΑΙ δεν επιθυμεί να παραμείνει πρωθυπουργός. Αν και όπως λέει το ρητό «μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες». Ωστόσο το πώς θα δρομολογήσει τις εξελίξεις αυτό μένει ανοιχτό καθώς όπως είπε «θα κινήσω τις διαδικασίες» δηλώνοντας «θεσμικός εγγυητής του συντάγματος» και πως ότι γίνει θα γίνει σε συνεννόηση με τα συλλογικά όργανα του κόμματος.

Προφανώς θα περιμένει να ξεκαθαρίσει το τοπίο μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς το παρασκήνιο οργιάζει και δεν λείπουν οι φωνές που ζητούν οικουμενική κυβέρνηση με τη συμμετοχή και του ΣΥΡΙΖΑ για να αποφευχθούν οι εκλογές.

Κυριακή κοντή γιορτή.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα