Απίστευτες αποκαλύψεις για την «καμόρα της δημοσιογραφίας»

Αποκαλύψεις που θα δράσουν ως το φιτίλι για τη βόμβα σε πολιτικό επίπεδο, θα βγουν στο φως τις επόμενες ημέρες με αφορμή την υπόθεση των εκβιαστών – δημοσιογράφων. Κι αυτό γιατί από τις πρώτες απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες φαίνεται ότι η συγκεκριμένη ομάδα (καμόρα το λένε οι Ιταλοί) είχε στήσει ένα δίκτυο με μέσα ενημέρωσης προκειμένου να στηρίξει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως τον Ν. Παππά.

Οι εκβιαστές βεβαίως δεν έχουν... πατρίδα, ούτε κόμμα και γι' αυτό

ακόμη και «δεξιοί» μόλις βγήκε ο Τσίπρας έγιναν ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να μη χάσουν το χρήμα. Το ίδιο έκαναν και οι Μαυρίκος, Μουσάς, Φράγκου αλλά και όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση. Έστησαν το δίκτυο προκειμένου να βγάζουν δημοσιεύματα υπέρ της κυβέρνησης και κατά των πολιτικών της αντιπάλων. Καθόλου τυχαίο δεν είναι τελικά ότι λίγες μέρες πριν από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου είχε βγει ο Μαυρίκος στην συριζαϊικη ΕΡΤ και έκανε «καταγγελίες» για σπίτια και λογαριασμούς του Μεϊμαράκη. Φαίνεται ότι εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία στο όνομα του ΣΥΡΙΖΑ, εξ' ου και τα συνεχή δημοσιεύματα κατά της ΝΔ στην Ακρόπολη αλλά και αλλού.

Σε μια από τις συνομιλίες αναφέρει ένας από τους δημοσιογράφους: «Εμείς έχουμε στρατό δικό μας. Εχει γα..σει τον Μελισσανίδη, τον Μαρινάκη, τον Κυριάκο (σ.σ.τον Μητσοτάκη), τον Βαγγέλη τον Μεϊμαράκη. Ο Παππάς, ο «αρχιμανδρίτης» ναι, ο «αρχιμανδρίτης», χρειάζεται, χωρίς να δώσει μετά εξηγήσεις . Τον Σαμαρά με τα σπίτια και μ αυτά, θυμάσαι; Αυτός έκανε την αρχή και μετά έπαιρναν και τα άλλα…» Για να συμπληρώσει αμέσως μετά «εγώ με τον Αρχιμανδρίτη έχω να του κάνω προτάσεις που θα του αρέσουν».

Σε απομαγνητοφωνημένη συνομιλία, μάλιστα, του Μουσσά ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας, αναφέρονται με υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά του ΔΟΛ, αναλύουν πως θα μεθοδεύσουν δημοσιεύματα ώστε να «τελειώνουμε με αυτούς» με τον Μουσσά να λέει «ρε μ….α να πεις το εξής: Παππά γίνε Αρχιμανδρίτης και πάρε τους τα σκαλπ».

Σε άλλο σημείο των διαλόγων, ο Μουσσάς δηλώνει ότι θα δίνει πληροφορίες στον κ. Νίκο Παππά από τη Νέα Δημοκρατία.

Για να συνεχίσει ο ίδιος άνθρωπος τις συμβουλές: «δεν θα πας τώρα στην Αράχοβα , τώρα στα καλά καθούμενα να κάνεις ένα τριήμερο. Γιατί θα ζωγραφίζουν το έργο και θα πουν ότι είδαμε την αυτή , την υπεύθυνη Τύπου της ΔΕΚΟ στην Αράχοβα. Χωρίς να σε βρίσουν , χωρίς να πουν τίποτα. Στο κομμωτήριο η Τζάκρη τη γαμ…με. Οτι πήγε στο καινούργιο κομμωτήριο κλ.π. Θυμάσαι την περίπτωση; Αμα πούμε κάποιος τώρα σου βγάλει μία φωτογραφία έτσι και έχουνε παλιό αρχείο θα μιλήσουν για μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ. Να σου πω, τι θα τους πεις; «Δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ»; Την πού….ες».

Στη συνέχεια ο ίδιος δημοσιογράφος αφού συζητά για τη«δοκιμή ισχύος» που υποστηρίζει ότι θα προχωρήσει στον υπουργό Επικρατείας κ. Παππά μέσω συνεργαζόμενων site, συμπληρώνει « η εφημερίδα έχει δυνατότητα μία φορά την εβδομάδα, το site κάθε βράδυ. «Λοιπόν άκου τώρα. Εμείς, λοιπόν, είτε μπορούμε να καίμε θέμα , το οποίο πάει να σκάσει γιατί εμείς θέλουμε να το κάψουμε εκεί θα εξαφανίζονται μετά. Κατάλαβες τι λέω; Το θέμα είναι αυτό. Ή που όταν παίζει ένα θέμα, θα το παίζει το ΒΗΜΑ, στα αρχ…α μας εμάς. Δεν θα παίζει πουθενά. Δεν είναι ωραίο αυτό που σου λέω; Όταν θέλουμε να γαμ…με θα λές «αυτόν , θέλει να τον γαμ….με μέσα από την κυβέρνηση». Είναι δικός τους λόγος, δεν ξέρω εγώ». Για να συμπληρώσει αμέσως μετά ότι «εμείς θα είμαστε ένας Ελβετικός σουγιάς» (σ.σ. «πολυεργαλείο»). Σε άλλη δε συνομιλία για το Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων ο ίδιος κατηγορούμενος σημειώνει «εγώ είμαι της άμεσης δράσης τώρα, έχω ένα σύστημα τεράστιο». Κι όταν ο συνομιλητής του , του λέει ότι δύο πολιτικά πρόσωπα που είναι υποψήφια για την συγκεκριμένη θέση δεν έχουν καμιά προοπτική , εκείνος απαντά «έχουμε δει στην ζωή μα…α , ότι τίποτα δεν τελειώνει αν δεν τελειώσει».

Από τις συνομιλίες αποδεικνύεται αυτό ακριβώς που λέμε στην αρχή. Ότι οι συγκεκριμένοι εκβιαστές πουλούσαν προστασία στον Παππά, άλλους υπουργούς και στελέχη. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι ήταν σε συνεννόηση. Όμως, αν έπαιρναν χρήματα τότε κάποιος τους τα έδινε.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα