Απετράπη απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ από νεαρό Βρετανό!

Να δολοφονήσει τον Ντόναλντ Τραμπ επιχείρησε ένας 19χρονος Βρετανός ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία.

Σύμφωνα με το CNN,o Μάϊκλ Σάντφορντ ταξίδεψε από την Καλιφόρνια στο Λας Βέγκας, όπου ο Τραμπ είχε ομιλία, με στόχο να τον σκοτώσει. Ο 19χρονος, με το πρόσχημα ότι θέλει να πάρει ένα αυτόγραφο, πλησίασε τον μεγιστάνα και επιχείρησε να αρπάξει το όπλο ενός αστυνομικού και να

το στρέψει κατά του υποψηφίου για το προεδρικό χρίσμα. Τότε συνελήφθη και οδηγήθηκε στο δικαστήριο.

Ο ίδιος είπε ότι οδήγησε από την Καλιφόρνια στο Λας Βέγκας μόνο και μόνο για να σκοτώσει τον Ρεπουμπλικανό πολιτικό. Μάλιστα πρόσθεσε ότι αν δεν είχε συλληφθεί, θα προσπαθούσε πάλι και τον σκοτώσει, στην επόμενη συγκέντρωσή του στο Φοίνιξ της Αριζόνα.

Υποστήριξε ότι τον 1,5 χρόνο που ζούσε στις ΗΠΑ σχεδίαζε τη δολοφονία του πολυεκατομμυριούχου πολιτικού αλλά βρήκε το θάρρος να το κάνει το περασμένο Σάββατο.

Για το λόγο αυτό ειχε εξασφαλίσει εισιτήριο και για ομιλία του Τραμπ στο Φοίνιξ της Αριζόνα, η οποία ήταν προγραμματισμένη επίσης για το Σάββατο.

Ο 19χρονος στις 17 Ιουνίου, σύμφωνα με το CNN, είχε επισκεφθεί ράντσο προκειμένου να μάθει πώς να πυροβολεί. Εκεί φέρεται να «άδειασε» 20 γεμιστήρες από Glock των 9mm και αυτή ήταν η πρώτη φορά που προσπάθησε να πυροβολήσει.

Ωστόσο αποφάσισε να υλοποιήσει το σχέδιο του τώρα γιατί αισθάνθηκε πιο ικανός.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο συλληφθείς είναι από την Βρετανία και βρίσκεται παράνομα στις ΗΠΑ, καθώς η βίζα του έχει λήξει. Δεν μένει σε κάποιο σπίτι αλλά στο αυτοκίνητό του στην Καλιφόρνια.

Ο Σάντφορντ θα παραμείνει υπό κράτηση χωρίς εγγύηση μέχρι την 5η Ιουλίου που θα διεξαχθεί η δίκη του.

eleftherostypos.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα