“Αντιμνημονιακή” και η “Χρυσή Αυγή”

Πάει θα τρελαθούμε εντελώς, τώρα και η Χρυσή Αυγή βγάζει δελτία τύπου και… στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα.

Διότι πώς αλλιώς θα μπορούσε να ερμηνευθεί η πρόταση για συγκρότηση αντιμνημονιακής κυβέρνησης; Οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής, που κάνουν το παν για να μποϊκοτάρουν τη Δημοκρατία, τώρα που μπήκαν στη Βουλή

κάνουν και προτάσεις… κοινοβουλευτικού επιπέδου. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερή “στην απόφαση πλήρους καταγγελίας του Μνημονίου και καλεί άπαντες τις αντιμνημονιακές δυνάμεις να συγκροτήσουν μέτωπο σχηματισμού κυβερνήσεως με έναν αντικειμενικό σκοπό: Την καταγγελία του Μνημονίου!”.

Σαν να ακούμε δηλαδή τον ΣΥΡΙΖΑ! Λες και ο Μιχαλολιάκος ντύθηκε Τσίπρας και κάνει αντιμνημονιακό αγώνα. Γίνανε και οι Χρυσαυγίτες νομοταγείς πολίτες και κάνουν προτάσεις συνεργασίας.

Βέβαια, για να μην… παραγνωριζόμαστε επισημαίνουν στην ανακοίνωσή τους ότι δεν πρόκειται να στηρίξουν μια κυβέρνηση προστατών των λαθρομεταναστών.

Παράλληλα, καταγγέλλει “δημόσια την αντιδημοκρατική στάση όλων των πολιτικών δυνάμεων του κατεστημένου, των κομμάτων που ανήκαν στην παλαιά Βουλή, είτε σαν πρόσωπα, είτε ως φορείς, να περιφρονούν το 7% του Ελληνικού Λαού που ετίμησε με την ψήφο του την Χρυσή Αυγή“.

Λέτε ο Μιχαλολιάκος να σκέφτεται ότι μπορεί να έρθει η σειρά του να διεκδικήσει την εξουσία; Γιατί όχι; Εδώ βλέπει τον Τσίπρα να το κάνει, γιατί όχι κι αυτός σε έναν αγώνα κατά του Μνημονίου;

Γεμίσαμε ξαφνικά τζάμπα μάγκες.

Keywords
Τυχαία Θέματα