Θάνος Τζήμερος στο NEWS 247: "Στις επόμενες εκλογές θα μπούμε στη Βουλή"


Λίγες μόλις ημέρες μετά τις κρίσιμες εκλογές της 6ης Μαΐου, το NEWS 247 καλύπτει τις πολιτικές εξελίξεις με.....
νηφαλιότητα και απώτερο στόχο, την ενημέρωση των ψηφοφόρων για τις θέσεις των κομμάτων.
Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, το NEWS 247 ανοίγει την επικοινωνία, έχοντας απευθύνει πρόσκληση προς όλα τα κόμματα, να συμμετάσχουν σε live συνέντευξη,
όπου θα κληθούν να απαντήσουν σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων του μέσου και αναγνωστών.
Ακόμη, το NEWS 247 σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό πώς εξελίσσεται η προεκλογική διαδικασία, με συνεχή ενημέρωση μέσω της νέας Live blogging πλατφόρμας του.
Στο πλαίσιο των live συνεντεύξεων, την Τετάρτη φιλοξενήθηκε ο επικεφαλής του κόμματος "Δημιουργία Ξανά", Θάνος Τζήμερος.
Τσίπρας μετέφερε την κατάληψη Λυκείου Αμπελοκήπων στην κεντρική πολιτική σκηνή και γελοιοποιείται, γιατί αυτοί που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν ως κόμμα διαμαρτυρίας, δεν πείστηκαν από τις θέσεις του. Sorry, αλλά αυτή είναι η αλήθεια", είπε μεταξύ άλλων.
Διαβάστε πιο αναλυτικά τι δήλωσε ο κ. Τζήμερος:
"Είμαστε η Google των κομμάτων"
"Τη Δημιουργία Ξανά θα μπορούσε να την κάνει ο καθένας", είπε ο κ. Τζήμερος, σημειώνοντας πως όλα αυτά τα χρόνια, οι πολίτες κουβέντιαζαν, έβλεπαν τη διαφορά με το εξωτερικό και λέγαμε, επιτέλους η Ελλάδα δεν θα λειτουργήσει σαν ένα τέτοιο κράτος", σημειώνοντας πως παρότι το κόμμα του είχε αποκλειστεί εντελώς από την τηλεοπτική παρουσία, τα κατάφερε καλά στις εκλογές της 6ης Μαΐου.
Κληθείς να σχολιάσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με το κόμμα της κας Μπακογιάννη, είπε ότι θα μπορούσε να είναι μία εξαιρετική υπουργός Εξωτερικών, "είναι ικανή πολιτικός, αλλά δεν με πείθει ότι τόσα χρόνια στην πολιτική σκηνή δεν είδε και δεν άκουσε".
"Δεν είχαμε καμία επαφή με τη Δημοκρατική Συμμαχία. Υπήρξαν συζητήσεις γνωριμίας πριν τις εκλογές, δεν κατέληξαν όμως σε κάτι και δεν υπάρχει λόγος να καταλήξουν τώρα", είπε χαρακτηριστικά.
"Καμία συνεργασία με τον Στέφανο Μάνο"
Αναφερόμενος στον κ. Στέφανο Μάνο, τον χαρακτήρισε ακέραιο άνθρωπο, με καινοτόμα σκέψη, που μπορεί να σκέφτεται νεανικά παρά την ηλικία του, ενώ έχει αποδείξει ότι πάντα αναλάμβανε την ευθύνη των απόψεων και αποφάσεών του.
"Συνεργασία σε επίπεδο κομματικό δεν βλέπω να υπάρχει με τον κ. Μάνο, όμως η Δημιουργία Ξανά, είναι ανοιχτή να ακούει ανθρώπους που έχουν την ίδια άποψη. Η μόνη επαφή που είχα με τον κ. Μάνο, ήταν όταν συναντηθήκαμε για να με συγχαρεί", σημείωσε.
"Όμως η Δράση δεν απευθύνθηκε στο ευρύ κοινό, αλλά σε λίγους. Θα πρέπει ο λόγος αυτής της πολιτικής δύναμης να γοητεύσει και να πείσει. Επομένως συνεργασία σε επίπεδο κομματικό δεν θα υπάρξει. Η Δημιουργία Ξανά είναι ανοιχτή σε ανθρώπους που έχουν τις ίδιες απόψεις", πρόσθεσε.
"Στις επόμενες εκλογές θα μπούμε στη Βουλή"
"Θα μπούμε στο κοινοβούλιο σίγουρα. Το 2,15% προέρχεται από το 10% των ανθρώπων που μας ξέρουν", είπε ο κ. Τζήμερος αναφέροντας ότι δέχεται πολλά μηνύματα πολιτών, που αναφέρουν ότι δεν ήξεραν το κόμμα πριν
"Το δι
Keywords
Τυχαία Θέματα