Αντάρτικο 6 βουλευτών στους Ανεξάρτητους Ελληνες

Είμαστε μαζί, είμαστε ανεξάρτητοι, είμαστε Ελληνες, βροντοφωνάζει όπου βρεθεί ο Πάνος Καμμένος, ο άνθρωπος που από το τίποτε έγινε κάποιος γιατί ορισμένοι στη Νέα Δημοκρατία κοιμήθηκαν. Όμως, από σήμερα οι Ανεξάρτητοι Ελληνες δεν θα πρέπει να είναι και τόσο… μαζί αφού έξι βουλευτές της προτίμησαν να πιουν ούζα στον ήλιο παρά να πάνε στο Εθνικό Συμβούλιο να ακούσουν για άλλη μια φορά τον Κα(η)μμένο

να λέει τις γνωστές του… να μην τις χαρακτηρίσουμε. Οι βουλευτές με επιστολή στον κ. Καμμένο στο προσωπικό του email ζήτησαν να συγκληθεί πρώτα η Κοινοβουλευτική Ομάδα πριν τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν την ΚΟ και τα όσα λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα, ειδάλλως η συμμετοχή τους στο Εθνικό Συμβούλιο δεν έχει νόημα. Ο πρόεδρος του κόμματος αρνήθηκε, απαντώντας ότι η συμμετοχή των βουλευτών στον Εθνικό Συμβούλιο είναι υποχρεωτική.

Ε, λοιπόν, όσο υποχρεωτική είναι η παρουσία τους, τόσο πήγαν και οι βουλευτές και συγκεκριμένα ο κ. Γιοβανόπουλος, η Σταυρούλα Ξουλίδου η Χρυσούλα Γιαταγάνα, ο Βασίλης Καπερνάρος, ο Παύλος Χαϊκάλης, και η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Κι έπεται συνέχεια αφού η πρόθεση του Προέδρου να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί σοβαρούς τριγμούς στο κόμμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα