«Ακτιβιστές» του... καναπέως

Για άλλη μια φορά «ακτιβιστές» της δραχμής αποφάσισαν να μπουν στον ιερό χώρο της Ακρόπολης, να σηκώσουν πανό και να διαδηλώσουν υπέρ της Γάζας σε μια ημέρα που ήταν γεμάτη από τουρίστες οι οποίοι έμειναν έκπληκτοι από αυτό που έβλεπαν

Οι ακτιβιστές, όπως παλιότερα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΜΕ ανέβηκαν στον Ιερό Βράχο και κρέμασαν ένα πανό στο οποίο αναγραφόταν η φράση: «Stop Israel Crime at Gaza» (Σταματήστε το έγκλημα του Ισραήλ στη Γάζα). Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ξεναγοί που βρίσκονταν εκεί, επιχείρησαν να εμποδίσουν τους ακτιβιστές με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένας ξεναγός. Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας, οι οποίες δεν προχώρησαν σε προσαγωγές αλλά για αρκετή ώρα οι τουρίστες δεν μπορούσαν να μπουν στον αρχαιολογικό χώρο.

Κι έτσι για άλλη μια φορά η ανοησία αποδεικνύεται μεγαλύτερη από όλα. Κάποιοι επιχειρούν να κάνουν ακτιβισμό του... καναπέως ενώ ούτε που πέφτει η Γάζα δεν ξέρουν, ούτε που ξέρουν τι είναι πόλεμος και τι όπλα. Δήθεν ειρηνιστές που το βράδυ πάνε σπίτι και πλακώνουν τη γυναίκα τους στα χαστούκια ξεφτιλίζουν σε παγκόσμια αναμετάδοση την Ακρόπολη και χαίρονται μάλιστα που πιστεύουν ότι περνούν έτσι το μήνυμά τους. Στην καλύτερη τουριστική χρονιά για τη χώρα δε μένει τίποτε άλλο από το να κάνουμε... μαγκιές με τα αρχαία μας μνημεία, και κυρίως με τον Ιερό Βράχο που έρχονται εκατομμύρια απ' όλο τον κόσμο για να τον δουν.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Antinews