Αίτηση διαζυγίου κατέθεσε η Βίκυ Σταμάτη

Αίτηση διαζυγίου έδωσε εντολή να υποβληθεί η Βίκυ Σταμάτη, σύζυγος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου. Η εντολή ανακοινώθηκε από την δικηγορική εταιρεία που την εκπροσωπεί - κατ΄ εντολήν της- και ενώ το δικαστήριο που θα την επαναφέρει στις φυλακές (για μικρό διάστημα την ίδια και μεγαλύτερο τον σύζυγό της) συνεδριάζει ακόμα και τυπικά δεν

έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία έκδοσης απόφασης.

Η αγωγή έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στο ακροατήριο του Δικαστηρίου όπου βρίσκεται ο σύζυγός της αλλά όχι και η ίδια.

Στην ανακοίνωσή της η κα Σταμάτη αναφέρει:

"Καταδικάστηκα άδικα δύο φορές από την Δικαιοσύνη, μόνον και μόνον επειδή φέρω το όνομα του συζύγου μου "Τσοχατζοπούλου". Από τα βάθη της ψυχής μου σπαράζω αλλά ο ιστός της οικογένειάς μου έχει πλέον διαρραγεί και ως εκ τούτου έχω την ηθική υποχρέωση απέναντι στο μοναδικό παιδί μας να προχωρήσω στη λύση του γάμου μας με τον άνδρα τον οποίο λάτρεψα, λατρεύω, σέβομαι και θα σέβομαι, θαύμασα και θα θαυμάζω.

Αυτό μου το επιβάλλει η διαφύλαξη της ψυχής του ανηλίκου παιδιού μου αλλά και γενικότερα της οικογενειακής ισορροπίας, όση αυτή που έχει απομείνει.

Υψώνω το ανάστημά μου απέναντι στην ωμότητα, την αδικοπραξία του συστήματος, που στυγνά και ολόψυχρα μας εκτέλεσε. Η ποινή εκτελέστηκε".

Όπως αναφέρεται στο τέλος της ανακοίνωσης "Το ανωτέρω Δελτίο Τύπου εδόθη εντολή στην δικηγορική εταιρία ΝΙΚΟΣ ΑΓΑΠΗΝΟΣ από την κα Βίκυ Σταμάτη να αποσταλεί ενώ ταυτόχρονα στην εν λόγω εταιρία εδόθη εντολή από την κα Βίκυ Σταμάτη για το χειρισμό της υποθέσεως διαζυγίου της ιδίας".

Πηγή: capital.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα