Τι δεν μας είπε η γραμματέας του Χριστοφοράκου

Διαβάσαμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την κατάθεση που έδωσε η πρώην γραμματέας του Μιχάλη Χριστοφοράκου, Αικατερίνη Τσακάλου, στη δίκη για το σκάνδαλο της Siemens.

Δεν μας διαφώτισε όπως αναμέναμε, καθώς επανέλαβε για ακόμη μία φορά τα... τετριμμένα.

Ότι το ΠΑΣΟΚ έλαβε μίζες μέσω του Τσουκάτου, ότι ο Μητσοτάκης πήρε τζάμπα τηλεφωνικά κέντρα, ότι ο Χριστοφοράκος ναύλωσε ελικόπτερο για να πάει στο γάμο του Μπακογιάννη κλπ. Έτερον ουδέν. Ή περσινά

ξινά σταφυλιά που θα έλεγαν και οι σύντροφοι Συριζαίοι.

Έχουμε γράψει επανειλημμένως για αυτά τα θέματα, άρα δεν προσφέρουν κάποιο νεότερο αποκαλυπτικό στοιχείο, χρήσιμο για την εν εξελίξει δίκη.

Εννοείται πως αν οι δικαστές κρίνουν ότι ο Τσουκάτος πρέπει να πάει φυλακή να πάει, το ίδιο ισχύει και για τον Χριστοφοράκο. Όμως το γεγονός ότι συνεχίζονται οι απεγνωσμένες προσπάθειες να διασύρουν τον Μητσοτάκη με… τηλεφωνικά κέντρα, τα οποία πλήρωσε, είναι επιεικώς αστείο.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση, ωστόσο, είναι ότι για πρώτη φορά η κυρία Τσακάλου αναφέρθηκε σε δωρεές που δόθηκαν υποτίθεται στη νεολαία της Πολιτικής Άνοιξης.

Και ερωτούμε οι αφελείς: Τώρα θυμήθηκε η κύρια Τσακάλου να εκτοξεύσει ανυπόστατες κατηγορίες κατά του Αντώνη Σαμαρά; Γιατί δεν το έκανε νωρίτερα; Κι αν έχει ακράδαντα στοιχεία, γιατί δεν μας τα αποκαλύπτει, αντί να «απειλεί» με τον... περίφημο φάκελο Χριστοφοράκου; Την διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε οι πρώτοι που θα τα δημοσιεύσουμε.

Στο μεταξύ θα της θυμίσουμε κάτι που ξέχασε να πει στην κατάθεσή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Antinews το 2012 είχε κάνει κρούση στη Νέα Δημοκρατία για να συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια. Η τότε εκλογική επιτροπή του κόμματος εξέτασε την υποψηφιότητά της και τελικά την απέρριψε.

Και ερωτούμε πάλι οι αφελείς: Εάν ο Σαμαράς ήταν ένοχος, δεν θα είχε κάνει δεκτή την υποψηφιότητά της; Τι πιο απλό για να θάψει το υποτιθέμενο σκάνδαλο; Μήπως, λοιπόν, η κυρία Τσακάλου πικράθηκε τότε και παίρνει τώρα την εκδίκησή της;

Και πόσο τυχαίο είναι ότι μετά από την άρνηση της ΝΔ κατέβηκε υποψήφια με το ΛΑΟΣ;

Θυμάστε τι… έσουρνε τότε ο Γ. Καρατζαφέρης στον Σαμαρά, ο οποίος υποδέχτηκε μετά βαΐων και κλάδων την αγαπητή «κυρία Siemens» στο κόμμα του.

Σαν πολλές δεν είναι οι συμπτώσεις; Δεν νομίζετε;

Η πλάκα είναι ότι στη Β΄ Αθηνών η σιδηρά κυρία της Siemens κατέλαβε... μόλις την 23η θέση.

Σε κάθε περίπτωση είναι δικαίωμά της να πολιτεύεται όπως και όπου θέλει. Δημοκρατία έχουμε.

Όμως μήπως ο τίτλος «γραμματέας του Χριστοφοράκου» χρησιμοποιήθηκε για λόγους... ευρύτερης αποκατάστασης; Ο νοών νοείτω…

Πάντως η ουσία αγαπητοί αναγνώστες δεν είναι σε αυτά που είπε, άλλα πότε τα είπε.

Μεθαύριο θα διεξαχθεί στη Βουλή η συζήτηση για την Ασφάλεια. Ήδη ο Αλέξης και η παρέα του συνέλαβαν τον 29χρονο μπαχαλάκια - τρομοκράτη και τον δράστη της δολοφονίας του Μ. Ζαφειρόπουλου κι αναμένεται να χρησιμοποιήσουν αυτές τις επιτυχίες για να αντικρούσουν τις κατηγορίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί ανομίας .

Είναι σίγουρο όμως ότι θα... αξιοποιήσουν και την κατάθεση της κ. Τσακάλου για να πλήξουν τον Κ. Μητσοτάκη.

Προς θεού, δεν λέμε ότι υπάρχει μεταξύ τους συνεργασία. Απλώς λέμε ότι από χθες τα αριστεροδεξιά ΜΜΕ χτυπάνε αλύπητα τη ΝΔ εκμεταλλευόμενα τη συγκεκριμένη κατάθεση. Τώρα αν είναι τυχαίο κι αυτό πάμε πάσο.

Αν νομίζουν όμως ότι, οι πραγματικοί διαπλεκόμενοι και σύντροφοι τρομοκρατών και μπαχαλάκηδων, θα χρησιμοποιήσουν τις συλλήψεις του 29χρονου, του Αλβανού δολοφόνου και την κατάθεση Τσακάλου για να το παίξουν αθώες περιστερές, πλανώνται πλάνην οικτράν.

Να μην ξεχάσουν όμως να πληροφορήσουν τον ελληνικό λαό για τα υπόγεια ντιλ με τον κουμπάρο τους Χ. Καλογρίτσα. Έκτος από τα βοσκοτόπια και τα δημοσία έργα που του έδωσαν, θα απαντήσει άραγε ο αξιότιμος πρωθυπουργός στην αποκάλυψη του Antinews για την αμαρτωλή Τσίπρας ΑΤΕ; (Αποκάλυψη: Οι «αμαρτωλές ιστορίες» της Τσίπρας ΑΤΕ).

Για τα αλισβερίσια με τον Ι. Σαββίδη που επιτέθηκε δημοσίως στη ΝΔ, τον οποίο όρισαν μιντιάρχη, θα μας πουν τίποτα;

Άραγε θα δώσουν πειστικές απαντήσεις για την στήριξη στον ΕΛΑ και τη 17Ν που παρείχαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που και πάλι είχε αποκαλυφθεί από το Antinews; (Αποκάλυψη: Οι βαθιές σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την Τρομοκρατία).

Σας προειδοποιήσαμε εγκαίρως, ότι όσο θα πλησιάζουμε στις κάλπες, τόσο θα εντείνονται τα «βρώμικα χτυπήματα» κατά της Νέας Δημοκρατίας.

Η αρχή έγινε από τους «χρήσιμους ηλίθιους» εντός των τειχών, τους οποίους εκμεταλλεύτηκε ο Τσίπρας. Η συνέχεια γίνεται με την πάγια τακτική της... λάσπης στον ανεμιστήρα.

Όπως γράψαμε προηγουμένως, την Παρασκευή αναμένεται μπόλικη λάσπη. Καλό είναι ο Κυριάκος να εκμεταλλευτεί τα στοιχεία που παραθέτουμε.

Ή θα τους τελειώσουμε ή θα μας τελειώσουν...

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα