Άγριο κράξιμο στο Μπερναμπέου

Τέτοιο κράξιμο είχε πολύ καιρό να δει το Μπερναμπέου. Η Ρεάλ πέρασε στους οκτώ του Τσάμπιονς Λίγκ με τον χειρότερο δυνατό τρόπο αφού δέχθηκε τέσσερα γκολ από την ελλιπή Σάλκε στο τελικό 3-4 της Τρίτης πιάνοντας απόδοση πολύ κάτω του μετρίου.

Περισσότεροι από 80.000 οπαδοί των Μερένχες αποδοκίμασαν έντονα τον Κάρλο Αντσελότι για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα τους απέναντι στα αμούστακα παιδιά του Ντι Ματέο, που λίγο έλειψε να χάσει την πρόκριση.

Ακόμη και ο Κριστιάνο Ρονάλντο που πέτυχε τα δυο από

τα τρία τέρματα των Μαδριλένων , άκουσε τα εξ αμάξης από τους οπαδούς τους που δεν δίστασαν να κουνήσουν μαζικά τα μαντίλια στις εξέδρες του Μπερναμπέου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το θέαμα που παρουσίασε η ομάδα τους.

Τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ήταν στην κυριολεξία βασανιστικά για την Βασίλισσα αφού οι Γερμανοί μετά το 3-4 του Χούντελαρ ήθελαν ακόμη ένα γκολ για να προκριθούν . Κι αν δεν ήταν ο Κασίγιας να κάνει δυο σπουδαίες αποκρούσεις στο φινάλε τώρα θα μιλούσαμε για τον αποκλεισμό έκπληξη της φετινής χρονιάς του Τσάμπιονς Λίγκ αφού η Ρεάλ είχε κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι και μέσα στο Γκιλσερκίχεν 0-2.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα