Αυτοδυναμία στους Παπούα!

Επιτέλους αναγνωρίζονται το κύρος και η εμβέλεια του «τσιτάχ-μωυσέως» Κυριάκου Μητσοτάκη

Του Παναγιώτη Λιάκου

Το δημοσίευμα της «Καθημερινής» για την επιστολική ψήφο και τη δυνατότητα να ψηφίσουν Μητσοτάκη όλες οι φυλές του Ισραήλ, τα δέντρα του Αμαζονίου και τα μπαρακούντα της Καραϊβικής γιόμισε τα στήθια μας με τον ζείδωρο αέρα του κομματικού αφιονιού και της εξυπηρέτησης των προσωπικών συμφερόντων μας. Δεν το λες και λίγο να ζεις σε γιούρτα σε στέπα της εσωτερικής Μογγολίας (κρυπτόμενος, ίσως, από τους πιστωτές σου και την Εφορία) και να μπορείς εξερχόμενος να το ρίξεις μονοκούκι

στην προεδράρα που επί των ημερών του το χρέος της Ν.Δ. κοντεύει το μισό δισ ευρώ. Κι αυτή η ψήφος η επιστολική από την έσω Μογγολία μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική για το μέλλον της πατρίδος και του δυτικού πολιτισμού, γενικότερα.

Ναι, ρε, κι άμα σας αρέσει. Και στην έσω Μογγολία Μητσοτάκη θα ρίξουν, και οι Παπούα στη Νέα Γουινέα τον ψηφίζουν, και οι Εσκιμώοι ζεσταίνουν τα ιγκλού τους παρακολουθώντας τις δραστηριότητες του πρωθυπουργού μας. Ακόμα και οι ακρίδες στην έρημο Γκόμπι, όταν πιάνουν ψιλή κουβεντούλα με τα τζίνι και τα ούφο που συχνάζουν στην περιοχή, για τον Μητσοτάκη λένε.

Στο πλαίσιο της -πάντοτε αντικειμενικά φιλοκυβερνητικής- ενημερώσεώς σας για το ζήτημα, παρατίθεται και ένα σχετικό με το θέμα άρθρο-φωτιά του κυρίου Μάξιμου που δημοσιεύτηκε στο newsbreak.gr.

«Η ρηξικέλευθη μεταρρύθμιση της κυβέρνησης με την επιστολική ψήφο καθιστά πλέον τον Κυριάκο Μητσοτάκη πλανητικό ηγέτη.

Χαρακτηριστικό το δημοσίευμα της “Καθημερινής”, που αποκαλύπτει ότι πλέον και οι Παπούα θα μπορέσουν να εκφράσουν την αγάπη και την εκτίμησή τους στον αναμορφωτή των Βαλκανίων έμπρακτα.

Και αυτό είναι μόνο ένα μικρό παράδειγμα. Έτσι όπως εξελίχθηκε η όλη ιστορία με την επιστολική ψήφο, είναι βέβαιο ότι εκτός από τους Παπούα, οι Κομάντσι, οι Σεγιέν, οι Απάτσι και οι Ζουλού με τους Μασάι της Αφρικής θα μοιραστούν μαζί με εκατομμύρια Έλληνες την τιμή να βρεθούν στη σωστή πλευρά της Ιστορίας: στην πλευρά του Κυριάκου!»

Ο πλανήτης, το ηλιακό σύστημα, ο γαλαξίας, δέκα σμήνη γαλαξιών, μια ντουζίνα μαύρες τρύπες και δυόμισι κιλά αντιύλη ψηφίζουν, με επιστολική ψήφο πάντα, Κυριάκο Μητσοτάκη! Ολέ!

The post Αυτοδυναμία στους Παπούα! appeared first on antinews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτοδυναμία, Παπούα,aftodynamia, papoua