Αδήλωτο το εκατομμύριο του συζύγου της Ντόρας

17:48 2/3/2012 - Πηγή: Antinews

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις με ενδεχόμενες νομικές συνέπειες για το ζεύγος Μπακογιάννη – Κούβελου λαμβάνει η υπόθεση με το έμβασμα του ενός εκατομμυρίου δολαρίων προς το εξωτερικό, καθώς, σύμφωνα με το πόρισμα των ορκωτών ελεγκτών, η συγκεκριμένη τραπεζική κίνηση, αλλά και ο τραπεζικός λογαριασμός όπου κατέληξε, δεν ήταν δηλωμένα στο σχετικό «πόθεν έσχες».

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Επιτροπής ελέγχου πόθεν έσχες της Βουλής, κληθείς ο κ. Κούβελος από τους ελεγκτές να απαντήσει για την «παράλειψη», είπε ότι έγινε λάθος εκ παραδρομής

και συμπλήρωσε ότι στο συγκεκριμένο λογαριασμό που διατηρείται σε τράπεζα του Λονδίνου είναι συνδικαιούχος ο γιος του.

Παρά ταύτα, η συγκεκριμένη εξέλιξη εκθέτει για ακόμα μια φόρα το ζεύγος Μπακογιάννη – Κούβελου και αυτό γιατί τόσο η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας μιλούσε στη Βουλή για «επιχειρηματική δραστηριότητα του συζύγου μου, γνωστή μέχρι το 2009-2010, που δημοσιεύθηκε το πόθεν έσχες -δηλαδή και οι μετοχές του και τα πάντα… Η δουλειά του κυρίου Νικολούδη είναι να ψάχνει το “βρώμικο” χρήμα. Αυτήν τη στιγμή μιλάμε για γνωστοποιημένη επιχειρηματική δράση, δημοσιοποιημένη στα πόθεν έσχες…» όσο και ο κ. Κούβελος υποστήριζε ότι «τα χρήματα του εμβάσματος είναι προϊόν ναυτιλιακού συναλλάγματος σε δολάρια ΗΠΑ και όχι σε ευρώ, δηλωμένα νομίμως στο πόθεν έσχες μου… το ποσό αυτό ήταν μέρος μόνο των χρημάτων»

Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα