"Αδειασμα" Στεργιώτη με βολές περί σκοπιμοτήτων

Για "κλασική περίπτωση μυθοπλασίας” κάνουν λόγο κύκλοι της Αντιπροεδρίας, όπως αναφέρει δημοσίευμα της "Αυγής, με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του πρώην προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων, Αντώνη Στεργιώτη στο ραδιοφωνικό σταθμό "Παραπολιτικά 90,1”.

Υπενθυμίζεται, αναφέρει το δημοσίευμα, ότι ο κ. Στεργιώτης υποστήριξε σε συνέντευξή του ότι σε συνάντηση των υπουργών Ευ. Τσακαλώτου, Ν. Παππά και Γ. Δραγασάκη με τον εκτελεστικό πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο του ΟΠΑΠ, Καμίλ Ζίγκλερ, ζητήθηκε από τους υπουργούς

να τον απομακρύνουν από τη θέση του προέδρου.

"Δυστυχώς, στο χώρο του τζόγου, ό,τι λέγεται εξυπηρετεί σκοπιμότητες”, αναφέρουν οι κύκλοι της Αντιπροεδρίας, προσθέτοντας: "Σ' ό,τι αφορά την αναφορά στον Αντιπρόεδρο, ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα, πρόκειται για κλασική περίπτωση μυθοπλασίας”.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Στεργιώτης, πρώην διαχειριστής της Club Hotel Casino Loutraki διετέλεσε πρόεδρος της Επιτροπής Παιγνίων από τον Μάιο του 2015 μέχρι τον Ιούνιο του 2016. Ελάχιστες ημέρες μετά την τοποθέτησή του, έπειτα από σύσταση του πρώην ΥΠΟΙΚ Γ. Βαρουφάκη, στη θέση του προέδρου της Αρχής, ήταν η αιφνιδιαστική αλλαγή (και χωρίς τη συγκρότηση της Συμβουλευτικής Επιτροπής της ΕΕΕΠ), του Κανονισμού Λειτουργίας των VLTs, η οποία οδήγησε σε αναστολή της επένδυσης και εν συνεχεία, της προσφυγής του ΟΠΑΠ σε διαιτητικό δικαστήριο, διεκδικώντας 1 δισ. ευρώ από το ελληνικό δημόσιο.

Ελάχιστο ήταν και το έργο του στον τομέα της πάταξης του παράνομου τζόγου, ενώ χαρακτηριστική ήταν η δημόσια παραδοχή του πως η Επιτροπή αδυνατεί να ελέγξει τον ιντερνετικό τζόγο, λόγω του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας, κάτι που βεβαίως δεν φαίνεται να ισχύει για τους σημερινούς επικεφαλής της Επιτροπής, οι οποίοι από το περασμένο καλοκαίρι έχουν εντάξει εκατοντάδες παράνομους ιστότοπους στη blacklist της Επιτροπής.

capital.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα