Α. Γεωργιάδης: Είστε η πιο ζάπλουτη ΚΟ που έχει περάσει από τη Βουλή

Σφοδρή επίθεση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από το βήμα της Ολομέλειας ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την συζήτηση για τις αλλαγές στις λαϊκές αγορές.

"Αν αθροίσουμε τις περιουσίες σας έχετε πιο πολλά λεφτά απ’ όσα όλων των λαϊκών αγορών σε όλη την Ελλάδα" είπε περνώντας στην επίθεση με αφορμή τις κατηγορίες κατά της συζύγου του Προέδρου της ΝΔ και την συμμετοχή της σε off shore. "Συζητάμε για το αν είναι ηθικό και θεμιτό να έχει επιχειρηματικές δραστηριότητες η κα. Μητσοτάκη την ώρα που η χώρα έχει υπουργό Οικονομικών τον κ. Τσακαλώτο με καταθέσεις 300.000 στο Λονδίνο. Γιατί κύριε υπουργέ δεν τα φέρνετε στην Ελλάδα; Δεν έχετε εμπιστοσύνη; Είναι ηθικό την εποχή των αγανακτισμένων ο κ. Τσακαλώτος να έχει 700.000 στην Blackrock; Κύριε Παπαδημητρίου εσείς έχετε συνταξιοδοτικό πρόγραμμα 2 εκατ., συνολικά 5.000.000 μου βγαίνουν από το πόθεν έσχες, να τα έχετε και να τα χαίρεστε, εμείς δεν έχουμε πρόβλημα μ' αυτό, αλλά είναι ηθικό οι υπουργοί να έχουν τόσα χρήματα και είναι ανήθικο να δουλεύει η κα. Μηστοτάκη;"

Ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε πως δεν είναι μόνο ο κ. Τσακαλώτος είναι και ο κ. Γ. Χουλιαράκης που έχει τα λεφτά του στο εξωτερικό, ενώ αναφέρθηκε και στο 1 εκατ. ευρώ, που, κατά δήλωσή του, είχε ξεχάσει να δηλώσει στο πόθεν έσχες ο Γ. Σταθάκης λέγοντας πως "θα το ξαναδούμε φυσικά αυτό".

Μάλιστα όταν από τα έδρανα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα διαμαρτυρήθηκε με φωνές, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ την ρώτησε αν έχει 40 ή 38 ακίνητα.

Κλείνοντας την τοποθέτησή του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κάλεσε την κυβέρνηση "να δει τι θα κάνει με τον Πάνο Καμμένο και την Σαουδική Αραβία που χάλασε την συμφωνία επειδή δεν δέχτηκε τον μεσάζοντα. "Κοιτάξτε τι θα κάνετε με τον κ. Καμμένο που έβαλε κρυφό μεσάζοντα τον κ. Παπαδόπουλο" είπε, ενώ μετά την αποχώρησή του η προεδρεύουσα της συνεδρίασης κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου σχολίασε πως "όλο ασχολείστε με τους πλουσίους, για τις λαϊκές αγορές δεν είπατε τίποτα".

capital.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα