To antinews έγραψε πρώτο ότι ο Λούλης αναλαμβάνει σύμβουλος του Τσίπρα

Στις 3 Ιανουαρίου 2014 το antinews πρώτο είχε αποκαλύψει ότι ο Γιάννης Λούλης, ο άλλοτε «επιτυχημένος» σύμβουλος του Κ. Καραμανλή, που τον… βούλιαξε, είχε συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα. Γράφαμε τότε ότι οδεύει προς την Κουμουνδούρου για να αναλάβει το επικοινωνιακό μέρος του κόμματος. Και σημειώναμε μεταξύ άλλων: «Άγνωστοι οι βουλαί του γνωστού επικοινωνιολόγου ο οποίος, όπως θυμούνται καλά οι Νεοδημοκράτες, χαντάκωσε τον

Κ. Καραμανλή με τις συμβουλές του και τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις του. Αλλά αυτά είναι παρελθόν, στο παρόν πρέπει να πάμε και να προσπαθήσουμε να ερμηνεύσουμε το φλερτ Τσίπρα – Λούλη.

Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι γίνεται στο πλαίσιο της προσέγγισης που επιχειρούν διάφοροι «μαϊμού» Καραμανλικοί με την Κουμουνδούρου, σε μια προσπάθειά τους να διασωθούν. Αυτοί οι Νεοδημοκράτες «ευκαιρίας» προτιμούν να δουν τον Τσίπρα πρωθυπουργό παρά να είναι ο Σαμαράς στο Μαξίμου. Ίσως λοιπόν και ο Λούλης να είναι ένας από αυτούς. Τους πέταξε το σύστημα έξω, δε βγάζουν λεφτά και δεν έχουν στα χέρια του την εξουσία και κάνουν αριστερή στροφή, σε μια ακόμη ευκαιριακή συμμαχία.

Θα προτείναμε στον κ. Λούλη, εφόσον γνωρίζει την συνεπώνυμη οικογένεια αλευροβιομηχάνων, να τους ζητήσει να ασχοληθεί κι αυτός με την παραγωγή αλευριού. Διότι με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση κι αυτόν στα υπόγεια του Μαξίμου, έχει να πέσει πολύ αλευρομουντζούρωμα».

Τα θυμίζουμε όλα αυτά γιατί ξαφνικά σήμερα ανακάλυψαν ορισμένοι ότι ο Λούλης πάει Κουμουνδούρου.

Διαβάστε το σχετικό άρθρο στο antinews:

http://www.antinews.gr/POLITIKE/O-Loules-analambanei-ten-epikoinonia-tou-Tsipra-/

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα