Tα capital controls χαλαρώνουν, αλλά θα παίρνουμε λιγότερα λεφτά!!!

14:15 4/8/2017 - Πηγή: Antinews

Τυμπανοκρουσίες στο υπουργείο Οικονομικών. Έρχεται η ανάπτυξη, χαλαρώνουν τα capital controls. Πανηγυρίζει η κυβέρνηση και γεμίζει τα πρωτοσέλιδα με τη μεγάλη είδηση: «Χαλαρώνουν οι τραπεζικοί περιορισμοί, θα παίρνουμε περισσότερα πλέον από τα ΑΤΜ και τα γκισέ. Η κυβέρνηση τα κατάφερε».

Προσέξτε όμως τις αριστερές παπάτζες.

Μέχρι σήμερα μπορούσε κάποιος να πάρει 420 ευρώ κάθε εβδομάδα ή 840 ευρώ κάθε δύο εβδομάδες. Δηλαδή: 420€

Χ 52 εβδομάδες = 21.840€. Μέσα σε ένα χρόνο τόσα μπορούσε να πάρει κάποιος από τις τράπεζες, αν βεβαίως είχε αυτά τα λεφτά.

Σήμερα η κυβέρνηση μας ανακοινώνει ότι από 1ης Σεπτεμβρίου χαλαρώνουν οι περιορισμοί και πλέον οι Έλληνες θα μπορούν να πάρουν, αν έχουν βεβαίως, συνολικά 1.800 ευρώ μέσα στον μήνα. Δηλαδή: 1.800€ Χ 12 μήνες = 21.600€

Θαύμα, θαύμα και μάλιστα αριστερό. Τα capital controls χαλαρώνουν αλλά οι πολίτες θα μπορούν να πάρουν μέσα στο έτος 240 ευρώ λιγότερα. Είναι μια ακόμη απόδειξη του πόσο ψεύτες είναι, κάτι που βεβαίως και ο πρωθυπουργός έχει παραδεχθεί. Είναι η απόδειξη ότι οι άνθρωποι είναι μετρ της εξαπάτησης και πρέπει να τους βγάλουμε το καπέλο.

Ως πότε νομίζουν, όμως, ότι θα κοροϊδεύουν τον κόσμο. Πόσο ακόμη θα περνούν οι παπάτζες τους, οι ανοησίες τους και οι κοροϊδίες τους; Ο χρόνος τους τελειώνει. Αυτοί που έκλεισαν τις τράπεζες και επέβαλαν τους περιορισμούς στις αναλήψεις δεν είναι ικανοί να αλλάξουν την εικόνα της χώρας. Όχι, όμως, και να μας δουλεύουν οι Τσεκελώτοι και οι λοιποί άθλιοι της κυβέρνησης.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα