Psychourania psycho killer

Εργένηδες όλου του κόσμου, το antinews σας κάνει… προξενιό. Νέα, ωραία, κόρη αρχηγού κόμματος, με λεφτά και… κονέ, ψάχνει για γαμπρό. Με μια προϋπόθεση. Να είναι εθνικιστής. Πληροφορίες Νίκος Μιχαλολιάκος στον Κορυδαλλό ή Ελένη Ζαρούλια στη Χρυσή Αυγή.

Δεν

πειράζει αν είναι αρραβωνιασμένη, έχει ανοικτό μυαλό η Ουρανία Μιχαλολιάκου, κόρη του αρχηγού της οργάνωσης η οποία, όπως αποκαλύπτει το Έθνος της Κυριακής, είχε πολλά ενδιαφέροντα στο παρελθόν. Έπαιζε πολύ στο ίντερνετ κι όσο κι αν προσπάθησε να σβήσει τα ίχνη της, αυτά αποκαλύφθηκαν από την Αντιτρομοκρατική.

Αν και είναι προσωπικά δεδομένα, έχει μια σημασία να δούμε ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να σώσουν την Ελλάδα. Λοιπόν, η Ουρανία, εκτός από Χιονάτη στις διαδικτυακές της περιπέτειες είχε κι άλλα ψευδώνυμα. Ένα από αυτά ήταν «Psychourania psycho killer», δηλαδή “Ψυχουρανία, ψυχοπαθής δολοφόνος“. Ως βιογραφικό, η Ουρανία Μιχαλολιάκου έχει επιλέξει ένα κείμενο από την εξαιρετική ταινία του Εβραίου σεναριογράφου, Τσάρλι Κάουφμαν «Η Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού Μυαλού»: «Πάρα πολλοί άνδρες θεωρούν ότι είμαι ένα concept ή ότι τους συμπληρώνω ή ότι θα τους κάνω να αισθανθούν ζωντανοί. Αλλά εγώ είμαι απλά ένα γ@μημ..ο κορίτσι που ψάχνει την ηρεμία του μυαλού της».

Πριν τον αρραβωνιαστικό της, Αρτέμη Ματθαιόπουλο, η Ουρανία έψαxνε να βρει Λατίνο για γαμπρό διότι δεν έχει κολλήματα με άλλες φυλές. Όσο για τα tweets της, διαβάστε: «Τέτοιες ώρες μόνο οι κ@β..άρηδες τα δίνουν όλα στο Twitter. Καλύτερα κ@β..άρηδες από μίζερες αμπελοφιλοσοφίες. Να τα λέμε και αυτά».

Σε ένα άλλο σημείο, μάλιστα, καταφέρεται και κατά του Μιχάλη Χατζηγιάννη γράφοντας «Χαίρομαι που ο Χατζηγιάννης στηρίζει Σαμαρά. Έχω έναν ακόμη λόγο να τον σιχαίνομαι τον π@@@@η», ενώ αλλού σχολιάζει και το ζώδιό της τονίζοντας «εμείς οι Κριοί είμαστε μέσα στο πάθος ρε παιδί μου».

Μπράβο στην Ουρανία Μιχαλολιάκου, κορίτσι από σπίτι και για σπίτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα