F1 2012 Review

Φέτος απολαμβάνουμε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στην ιστορία της Formula 1, με έντονο ανταγωνισμό, θέαμα και ανατροπές. Ως εκ τούτου, η όρεξη μας για F1 games είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Καταφέρνει τo F1 2012 να προσφέρει μια εικονική Formula 1 τόσο καλή όσο η πραγματική; Με το F1 2012 η Codemasters καλείται να ανταποκριθεί

στις προσδοκίες και τα στάνταρ που η ίδια έχει δημιουργήσει, καθώς μέχρι τώρα τα έχει πάει καλά με τα παιχνίδια F1 που έχει βγάλει. Τo F1 2012 βαδίζει στον ίδιο σωστό δρόμο, αν και θα μπορούσε να είναι καλύτερο.

Πριν ξεκινήσετε καριέρα στο F1 2012, πρέπει να ολοκληρώσετε το Young Driver Test (πραγματικό event), το οποίο ουσιαστικά είναι σαν τις εξετάσεις οδήγησης των Gran Turismo. Πρέπει να εκπληρώσετε κάποιες δοκιμασίες στην πίστα του Άμπου Νταμπί, οδηγώντας ένα από τα μονοθέσια των κορυφαίων ομάδων. Το Young Driver Test είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το Career mode. Καταρχάς, η κορυφαία ομάδα που επιλέγετε για να κάνετε τις δοκιμασίες, σας βλέπει πιο ζεστά στη συνέχεια της καριέρας σας. Το ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι όσο καλύτερα τα πάτε στο YDT, τόσο πιο καλές ομάδες σας κάνουν πρόταση στην αρχή. Συγκεκριμένα, η απλή εκπλήρωση των δοκιμασιών είναι υποχρεωτική. Τις βγάζετε και στη συνέχεια έχετε να επιλέξετε από προτάσεις από τις κατώτερες ομάδες της Formula 1. Αν όμως βγάλετε όλες τις δοκιμασίες με χρυσό, σας κάνει πρόταση η Williams, που δεν είναι καθόλου άσχημη για αρχή. Έτσι, ο έξτρα κόπος σας στο YDT, επιβραβεύεται στο Career με μια μεσαία ομάδα που μπορεί να επιταχύνει την άνοδό σας στην κορυφή. Ωραίο.

Ας περάσουμε στο Career αυτό καθαυτό, που είναι και το κεντρικό mode του παιχνιδιού. Ως συνήθως, στόχος σας είναι να κατακτήσετε το πρωτάθλημα της Formula 1, μέσα σε πέντε σεζόν. Ξεκινάτε με κάποια μικρή ομάδα, και αν τα πάτε καλά εκπληρώνοντας τους στόχους της, στο τέλος της κάθε σεζόν δέχεστε προτάσεις από άλλες μεγαλύτερες ομάδες για τη συνέχεια. Η “σάλτσα” με τις συνεντεύξεις κλπ των προηγούμενων παιχνιδιών έχει αφαιρεθεί. Πλέον τσεκάρετε ειδήσεις και τα emails που σας στέλνουν ο μάνατζερ και οι άνθρωποι της ομάδας (πραγματικά ονόματα όπως Frank Williams κλπ) και ξεκινάτε το κάθε GP. Υπάρχει μία περίοδος δοκιμών, τα επίσημα δοκιμαστικά και βέβαια ο αγώνας. Σε κάποια GP σας δίνεται η δυνατότητα να ξεκλειδώσετε αναβαθμίσεις για το μονοθέσιο εκπληρώνοντας κάποιες challenges, όπως για παράδειγμα να κάνετε συνολικό χρόνο μικρότερο από τον στόχο σε πέντε γύρους, ή να χρησιμοποιείτε την αγωνιστική γραμμή πάνω από ένα συγκεκριμένο ποσοστό σε ένα γύρο. Αυτές οι challenges είναι σχετικά εύκολες και αξίζει να τις εκπληρώσετε. Ιδιαίτερη σημασία δίνεται επίσης στην απόδοσή σας σε σχέση με τον άλλο οδηγό της ομάδας σας. Ξεκινάτε ως νο2, αλλά αν τα πάτε καλύτερα από τον ομόσταυλό σας κατά τη διάρκεια της σεζόν μπορείτε να γίνετε εσείς ο νο1.

Μόνο ο Πουρναράκης λείπει.

Οι ρυθμίσεις των αυτοκινήτων στα racers συνήθως “τρομάζουν” πολλούς παίκτες που δεν έχουν σχετικές γνώσεις. Η C

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Game 2.0